Till minne av en mördare (e-bok) Till minne av en mördare
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skymningsland (del 1)
Utgivningsdatum
2022-03-09
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501840
Till minne av en mördare (e-bok)

Till minne av en mördare E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-09

Styckköp

49 64 Du sparar 23%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
"True detective" möter "Jakten på en mördare" i ett kokhett Sverige, VM-sommaren 1994. I skuggan av Mattias Flinks massmord i Falun sker ytterligare ett mord. En kvinna hittas strypt till döds och snart står det klart att hon bara är ett av flera offer som mördats med samma tillvägagångssätt. Det faller på den nyss hemkomne FN-soldaten och polisen Tomas Wolf att hitta mördaren. Till sin hjälp har han Vera Berg - en korrupt kvällstidningsreporter som är på flykt från sin före detta kille och hans MC-gäng. Huvudmisstänkt blir filmstjärnan och suputen Micael Bratt, men både Vera och Tomas misstänker att den skyldiga finns närmare inpå utredningen. "Till minne av en mördare" är första delen i en ny serie av Pascal Engman och Johannes Selåker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Till minne av en mördare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 15 mars 2022

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, Till minne av en mördare, är den första delen i en planerad bokserie, kallad Skymningsland, av författarna Pascal Engman och Johannes Selåker. Av Johannes Selåker har jag inte läst något tidigare, men Pascal Engman är absolut en av mina favoritförfattare. Jag har tyckt väldigt mycket om alla hans fem tidigare böcker. Och jag blev verkligen inte besviken på den här boken, för den var precis lika bra som som Pascal Engmans tidigare böcker. Jag tycker m... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna