När snön faller vit (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (115.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
säbyholms gröna fingrar (del 4)
Inläsare
Gunilla Nyroos
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137502366

När snön faller vit Ljudbok

(205 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-14

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I Carin Hjulströms julnovell är julförberedelserna i full gång på plantskolan Säbyholms gröna fingrar, som drivs av före detta Dramaten-skådespelerskan Siri Ehrensvärd och hennes brorson Anton, och butiken är fylld av julrosor, amaryllis och kransar. På ålderdomshemmet i närheten firas Lucia med sång från traktens förskola. Snart upptäcker man att ett dyrbart konstverk har försvunnit - och man kan konstatera att säkerheten kring verket varit i det närmaste obefintlig. När det kommer in fler anmälningar om konststölder inleder polisen Olle Magnusson en utredning och Siri och Anton dras som vanligt in i fallet. Samtidigt vill slottsfrun Viveca Lagercrantz planera för julen och i år vill hon fira en stor jul tillsammans med släkten - i vilken plötsligt även Siri och Anton ingår ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av När snön faller vit. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. När snön faller vit
  -, 12 januari 2023

  Rolig och spännande.

 2. Julmys med rysningar
  -, 2 januari 2023

  Riktig julmys med positiva människor som försöker se det goda i julens budskap. Men också mörker i form av brott och barns utsatthet!

 3. När snön faller vit!
  -, 29 december 2022

  Härligt mysig. Man blir glad av alla omtänksamma personer som ser det positiva i olika händelser. Hela denna serie är så mysig. Väntar på nästa och hoppas Carin får fortsatt inspiration.

 4. Feel good deckare
  -, 21 december 2022

  Älskar Säbyholms gröna fingrar. De är underhållande, spännande, medmänskliga, man blir glad av att lyssna på böckerna. Inte en trist minut.

 5. Mysig feelgood!
  -, 5 december 2022

  Har längtat efter fortsättningen, bästa "feelgoodkänsla", den hade gärna fått varit längre.

 6. Nödskrift?
  -, 3 december 2022

  Inte min favorit i serien. Kort och skriven som ett måste kanske för att få ett avslut? Rätt intetsägande...

 7. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 16 november 2022

  Betyg: 3 av 5 - 📚 - Den här boken, När snön faller vit, är en kortroman, och det är också den fjärde delen i mysdeckarserien Säbyholms gröna fingrar. Jag tycker att det är en lättsam och trevlig bokserie som jag har läst alla delar av, och kommer att fortsätta att följa. Kan rekommenderas för lättläst och lättsmält underhållning.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström