Skammens väg (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skymningsland (del 2)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2023-03-27
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137506203

Skammens väg Ljudbok

(308 röster)  |  Läs 12 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-27

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Efter succén med "Till minne av en mördare" är Pascal Engman och Johannes Selåker tillbaka med andra delen i serien Skymningsland. I ett Sverige som är djupt skakat efter Estoniakatastrofen är polisen Tomas Wolf svårt märkt av sina egna trauman. Men när han på nyårsaftonen till 1995 blir inkallad till en mordplats på en bordell, väcks han ur sin dvala.

Samtidigt kämpar kvällstidningsjournalisten Vera Berg både med sitt struliga privatliv och med att komma in i gemenskapen på sin nya arbetsplats Aftonbladet.

När ytterligare ett bestialiskt mord sker, denna gång på en porrklubb, korsas Tomas och Veras vägar och återigen tvingas de samarbeta trots sina olikheter. De anar ett samband mellan morden - men hur ser det ut och vem blir nästa offer?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Skammens väg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den andra delen
  -, 10 maj 2024

  Detta är andra delen av serien. Den är ok, men inte lika bra som den första delen.

 2. Mycket bra men
  -, 16 mars 2024

  Ibland är våldsskildringarna lite väl ingående. När man läser en bok kan man ¿hoppa över¿ det värsta men när man lyssnar så går ju inte riktigt det!

 3. Stark uppföljare!
  Maria J, 29 september 2023

  Lika välskriven som den fösta!

 4. Deckare
  -, 3 juli 2023

  Bra bok. Spännande

 5. Rekommenderas
  -, 25 maj 2023

  Underhållande och spännande, hoppas på en tredje bok

 6. Ännu en magiskt bra spänningsroman!
  - (Karlskrona), 23 april 2023

  Räcker egentligen bara att skriva LYSSNA, LÄS och njut! Denna författarduo gör det igen.

 7. Drama på hög nivå
  -, 13 april 2023

  Så spännande och välskriven. När man slappnar av lite så kommer en vändning som man inte hade trott.

 8. 4+ av 5
  Bokdjungeln, 7 april 2023

  Äntligen är fortsättningen om Vera Berg och Tomas Wolf här. Denna bok är lika spännande som den första. Att ämnet prostitution avhandlas tycker jag känns lika aktuellt idag som på 1990-talet då boken utspelar sig.

  De korta kapitlen tillsammans med den händelserika handlingen gör att boken tar slut på nolltid. Så det sämsta just nu är att en måste vänta på en uppföljning, för en sådan måste väl komma?!

 9. Mycket bra!
  Annika Augustsson (Kalmar), 4 april 2023

  Mycket bra men samtidigt otäck.

 10. Välskriven och svår att lägga ned
  -, 29 mars 2023

  Man får följa med in i många olika miljöer i en kamp om överlevnad när man är som mest utsatt. Polis och journalister, knarklangare, prostituerade och till och med spioner kommer in i bilden. En liten varning kan dock vara på plats; börjar du läsa/lyssna kommer du att inte få mycket gjort vid sidan av.

 11. En klar femma!
  -, 29 mars 2023

  Så jäkla bra. Från början till slut. Historien om S, V och J, E är det som lyfter boken från en fyra till en femma. Kalla det konstruktiv kritik till kommande böcker.

 12. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 28 mars 2023

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, Skammens väg, är den andra delen i en planerad bokserie, kallad Skymningsland, av dom två författarna Pascal Engman och Johannes Selåker. Den första boken heter Till minne av en mördare, och den var mycket bra, och fick högsta betyget av mig. Böckerna utspelar sig för nästan trettio år sedan, åren 1994 och 1995, och är härligt nostalgiska, eftersom det är verkliga händelser invävda i berättelserna. Jag tycker väldigt mycket om huvudpersonerna i böcke... Läs hela recensionen

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av författarna