Välkommen till Evigheten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Flickorna och mörkret (del 6)
Utgivningsdatum
2022-03-15
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146236658
Välkommen till Evigheten (e-bok)

Välkommen till Evigheten E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-15

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Lykke Andersen - redaktör, författarhustru, tonårsmamma och, enligt omgivningen, inte ett spår våldsam - står anklagad för mord.

Vad har hänt på familjens idylliska gård? Har det att göra med det som skedde där åtta år tidigare? Och varför vägrar Lykke att tala med någon annan än kriminalkommissarie Manfred Olsson?

"Välkommen till Evigheten" är ett modernt ödesdrama och en hyllning till det mest klassiska av deckarteman: mysteriet med det slutna rummet. Vem äger sanningen? Och är det skillnad på att göra rätt och att göra det rätta?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Välkommen till Evigheten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 17 mars 2022

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Camilla Grebe tillhör verkligen en av mina absoluta favoritförfattare. Jag har läst allt som hon tidigare har gett ut, både böckerna som hon har skrivit med andra, (åtta stycken), och böckerna som hon har skrivit ensam, (fem stycken). Jag har tyckt mycket om dom alla, men allra mest har jag tyckt om dom böckerna som hon har skrivit ensam, i den här bokserien, som kallas Flickorna och mörkret. Böckerna i serien är helt fristående från varandra. Den här boken var ing... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Grebe