Galgens bok (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-04-10
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Marianne Mattsson
ISBN
9789146240136

Galgens bok E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-04-10

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett underligt överfall: Eva överlever ett mordförsök i sitt eget hem. På golvet bredvid henne ligger en död man som hon överhuvudtaget inte känner. Och i hallen: en livrädd åttaårig flicka som inte säger ett ord.

Ett underligt försvinnande: Peter, en ensam och deprimerad man, tar ut en stor summa i kontanter och försvinner sedan spårlöst. Knappt två år senare ger han ifrån sig ett livstecken i form av ett mejl. Mailet leder till en kedja av händelser som får brutala konsekvenser för dem han älskar mest. Och inte minst för honom själv.

Ett underligt liv: Lille-Chris växer upp i ett mörkt och dystert hem präglat av en drunkningsolycka som hände när han var mycket liten.

Galgens bok är en thriller som tar ut svängarna och som får en att tänka på Harlan Coben eller Jo Nesbø på hans mera utflippade humör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Galgens bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 17 april 2023

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Jag har läst två böcker tidigare av den norska författaren Thomas Enger. Och det är dom två första böckerna i Henning Juul-serien: Skendöd och Fantomsmärta. Jag tyckte mycket bra om båda dom två böckerna. Författaren har även skrivit tre böcker i Blix & Ramm-serien tillsammans med Jørn Lier Horst, men dom har jag inte läst. Den här boken är helt fristående från tidigare böcker, och jag vet inte om den är den första boken i ny serie, eller om den är helt friståen... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Thomas Enger