Smugglaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2017-09-08
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150722048
Smugglaren (e-bok)

Smugglaren E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-09-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är snart jul och den småkriminella Bernandas kör in i Norge med en förseglad last. Men kontakten som ska ta emot lasten dyker aldrig upp. När Bernandas förstår vad det är han smugglat över gränsen grips han av panik och inser att han måste återvända till Litauen så snart han kan. I en villa i Sarpsborg hittas läraren Viggo Holm brutalt knivmördad och kriminalkommissarie Anton Brekke kallas in. Till en början har han svårt att hitta motiv till mordet, men det uppdagas snart att läraren inte var så oskyldig som han verkade. Samtidigt som Brekke och kollegan Magnus Torp börjar se samband mellan mordet och östeuropeiska maffian kämpar en desperat Bernandas för att ta sig ur den fälla han fastnat i. * Smugglaren är andra boken om den självsäkra och oförskämda kriminalkommissarien Anton Brekke. * Jan-Erik Fjell är författaren som tagit över tronen som Norges - och kanske Nordens - deckarkung. Hans första kriminalroman, Angivaren, blev en enorm succé och hyllades av såväl kritiker som läsare och belönades med norska Bokhandlerprisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Smugglaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra krim
    Buster, 15 november 2019

    Jeg liker bøkene til JE Fjell. Også denne er bra. Den er spennende. Du får lyst til å fortsette å lese. Særlig når spenningen tar seg opp. Fortellingen har også noen morsomme vridninger, som gjør at man trekker på smilebåndet og man humrer. Som mann liker jeg også disse bøkene. Det er et mannsperspektiv hos hovedrollekarakteren som gjør at jeg kan kjenne meg igjen. Det er bra. Vi gutta behøver også noen helter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan-Erik Fjell