Du fast bättre, en motsägelsefull bok till självhjälp (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (135.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Du (del 1)
Inläsare
Tomas Öberg
Utgivningsdatum
2020-06-14
Förlag
Tomas Öberg AB
ISBN
9789151914770
Du fast bättre, en motsägelsefull bok till självhjälp (ljudbok)

Du fast bättre, en motsägelsefull bok till självhjälp (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-14

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Wow, vet inte vart jag ska börja, jag började först tänka över mina egna samtal med psykologer jag haft under en tid i mitt liv, och tanken slog mig hela tiden, varför har inte dom sagt det här, det du skriver? Varför har inte som gett mig dessa hjälpmedel, tänkande och förklaringar? Då hade ju jag fattat? Det som slog mig var hur meningslösa samtal jag har gått på och hur mycket en bok kunde sätta igång mitt tänkande. Från att sitta i ett rum med en person och stirra ut i tomma intet och höra enbart att vi ses nästa vecka, till att matas in med allt från denna boken, det var liksom nästan som ett skämt. Det var skrämmande i vissa delar där jag kände igen mig och mitt egna beteende, jag skämdes ibland kan jag säga, allt kom som ett hårt slag i magen, inte på ett dåligt sätt utan att nu ska du tänka om, gör om gör rätt.Det är bara en själv som kan ändra sin livssituation, sitt liv och livsstil. Väldigt välskriven bok och jag tycker du målar fram både med bra ordförråd och konst i det du skriver.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du fast bättre, en motsägelsefull bok till självhjälp. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar bok!
    Anja , 2 augusti 2020

    Brutalt ärlig bok som samtidigt är peppande och ger hopp. Är inte riktigt som andra självhjälpsböcker jag läst. Känner mig nästan lika upplyst som Buddha efter jag läst/lyssnat på den

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tomas Öberg