LEVA YOGA (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-03-13
Förlag
Gävle Yogaskola
ISBN
9789151922805
LEVA YOGA (e-bok)

LEVA YOGA E-bok

Från observation till transformation

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-13
139
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
VI GÖR INTE YOGA FÖR ATT BLI BÄTTRE PÅ YOGA.
VI GÖR YOGA FÖR ATT BLI BÄTTRE PÅ ATT LEVA.

Enligt den klassiska yogans synsätt är yoga en livsstil och inte endast en uppsättning tekniker. Yogisk livsstil börjar med självobservation och fortsätter med självtransformation.
I den här boken får du lära dig hur du praktiskt kan tillämpa den yogiska filosofin och psykologin för att öka din självkännedom och skapa positiv utveckling i livet.

MATTIAS GOPALA HAGMAN är yoga- och meditationslärare, beteendevetare och ayurvedisk hälsorådgivare. Han startade Gävle Yogaskola 2001 och håller regelbundna kurser och föredrag till allmänheten, företag och organisationer.

"Yoga skall inte stanna i yogarummet. Yoga behöver bli en livsstil som utvecklar och transformerar vår personlighet och väcker vår mänskliga potential, kreativitet och självmedvetenhet om vilka vi egentligen är och vad syftet är med våra liv."
- Swami Niranjanananda
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av LEVA YOGA. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok om Yoga!
    Tim , 26 oktober 2022

    Jag kan varmt rekommendera "Leva Yoga". En fantastiskt bra bok om yoga som lyckas med att inspirera rutinerade yogis såväl som människor som aldrig tidigare utövat yoga. Många bra övningar och de kräver inte fysisk flexibilitet.
    Mattias Gopala Hagman lyckas med konststycket att förklara yogans principer på ett lättfattligt och intressant sätt och bibehåller hela tiden ett djup. Äntligen en bok om yoga som fokuserar på annat än asanas.👌🏽

Visa alla 1 recensioner