Själarnas resa : fallstudier om livet mellan liven (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2020-10-08
Upplaga
1
Förlag
Rita Borenstein
Översättare
Kerstin Kennedy
Originaltitel
Journey of Souls
Medarbetare
Hammarström, Ann-Sofie (form)
Illustratör/Fotograf
Ann-Sofie Hammarström
Dimensioner
210 x 148 x 16 mm
Vikt
420 g
SAB
Dopb
ISBN
9789151943497
Själarnas resa : fallstudier om livet mellan liven (häftad)

Själarnas resa : fallstudier om livet mellan liven

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2020-10-08
299
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Om livet mellan liven
Dr Newton beskriver i sina böcker Själarnas resa samt Själarnas öde hur det är möjligt att under djup hypnos inte bara minnas tidigare liv, utan även livet mellan liven i icke-fysiskt tillstånd. Det du får ta del av i hans böcker kommer att vända upp och ner på dina föreställningar om döden.
Dr Newton tog under flera decennier med sig 7 000 klienter på resor in i andevärlden. De tjugonio fallstudier som presenteras i den här boken omfattar både djupt religiösa människor och per- soner med en reserverad hållning till andliga frågor, samt skalan däremellan. Samtliga visade anmärkningsvärd enighet när de besvarade frågor om andevärlden.
Boken hjälper dig förstå syftet bakom dina livsval, samt hur och varför din själ - och dina närståendes själar - lever för evigt.
Michael Newton var grundare till det som numera heter Michael Newton Institute for Life Between Lives hypnotherapy. Institutet har i dags- läget registrerat 65 000 LBL sessioner utförda genom sina 200 medlemmar som är utbildade i metoden. Dessa medlemmar är listade på institutets hemsida www.newtoninstitute.org
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Själarnas resa : fallstudier om livet mellan liven
 2. +
 3. Själarnas öde nya fallbeskrivningar om livet mellan liven

De som köpt den här boken har ofta också köpt Själarnas öde nya fallbeskrivningar om livet me... av Michael Newton (häftad).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Själarnas resa : fallstudier om livet mellan liven. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Erik
  Erik, 11 februari 2021

  Detta är en oerhört betydelsefull bok som sätter livet i den vanliga bemärkelsen i ett omvälvande perspektiv och ger nya tolkningar till det mesta av livets stora frågor.

 2. Wow
  Emma, 2 februari 2021

  Jag är så tacksam för denna boken. Att den skrivits och att jag blev tipsad om den. Livet, själen och döden har fått en ny betydelse.

 3. Toppen!
  Pieter van den Berg, 6 november 2020

  Vi köpte boken tidigare, men lånade ut den med följd att vi var tvungna att köpa ytterligare ett exemplar. Boken ger så mycket så den är värd att läsa fler gånger

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Michael Newton