Lilla Yogaboken Jag är Jag är (häftad)
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2016-11-01
Förlag
The light of my soul
Dimensioner
190 x 140 x 5 mm
Vikt
189 g
SAB
Dbdde
ISBN
9789163763007
Lilla Yogaboken Jag är Jag är (häftad)

Lilla Yogaboken Jag är Jag är

Häftad,  Svenska, 2016-11-01
168
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lilla Yogaboken Jag är Jag är Kan levereras innan julafton
"Lilla Yogaboken Jag är Jag är" är fylld av härliga foton på färgglada sidor och vill fylla dig med inspiration och entusiasm och ge dig verktyg för att må bra i din egen vardag! Boken är uppbyggd kring affirmationer, dvs. positiva ord som vill stärka dig fysiskt, mentalt och andligt. Till varje affirmation hör en enskild yogaövning, yogapass eller meditation och även en poetisk och personlig text. De dagar du känner dig rädd kan du läsa affirmationen "Jag är MOD" och göra den tillhörande övningen. De dagar du känner dig stressad kan du läsa affirmationen "Jag är LUGN" och göra den tillhörande meditationen. Boken består av 13 olika affirmationer med yogaövningar och meditationer från kundaliniyoga och medicinsk yoga.

Ulrika Knutsdotter är också författare till "Kundaliniyoga - från mitt hjärta till ditt" och "Det sitter en elefant på min rygg - en liten bok om sorg".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lilla Yogaboken Jag är Jag är
 2. +
 3. Kundaliniyoga : från mitt hjärta till ditt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kundaliniyoga : från mitt hjärta till ditt av Ulrika Knutsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 445 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrika Knutsdotter

 • Kundaliniyoga : från mitt hjärta till ditt

  Ulrika Knutsdotter

  "Kundaliniyoga - från mitt hjärta till ditt" är en varm och kärleksfull bok med tio enskilda övningar, tio yogapass och tio meditationer ur kundaliniyogan. Boken berättar även om den tid vi lever i nu, (och om tiderna före vår) Vattumann...

 • Det sitter en elefant på min rygg - en liten bok om sorg

  Ulrika Knutsdotter

  En varm och vacker sommardag dör min pappa i cancer. Två dagar senare står jag vid spisen och lagar mat åt familjen. Min kropp är så tung att det känns som jag har näsan långt ner i grytorna. Då viskar en röst i mitt inre att det sitter en elefant...