Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
86
Utgivningsdatum
2019-01-10
Upplaga
1
Förlag
Neha Grundström
Dimensioner
210 x 142 x 7 mm
Vikt
152 g
SAB
Qci
ISBN
9789163992124

Bli ekonomisk & börja spara

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-01-10
94
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  29
Visa alla 1 format & utgåvor
"Författaren sparade 400 000 på fyra år med en inkomst på 16 000 kr efter skatt. Vill du veta hur hon gjorde? Då ska du läsa den här boken!"

"Alla unga borde läsa den här boken för att få vägledning i livet."

Du måste inte tjäna mycket pengar för att ha bra ekonomi eller kunna spara pengar. I boken får du läsa om hur du med små medel kan få bättre privatekonomi och hur du kan spara i olika åldrar för att nå dina ekonomiska mål.

Förutom tips på hur du kan få ner kostnader och börja spara kan du också läsa om vad du ska tänka på vid t ex bostadsköp eller när du ska skriva avtal.

Tipsen är inte skrivna av professionella ekonomer eller psykologer utan är tagna ur verkligheten. Författaren delar med sig av sina egna erfarenheter i olika situationer och hur tankegångarna går inför ekonomiska beslut.

Bli ekonomisk & börja spara är en bok om privatekonomi som vill få människor att tänka mer ekonomiskt och långsiktigt, och förstå vikten av att lite är bättre än inget.

Vill du bli ekonomisk och börja spara är det här boken för dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bli ekonomisk & börja spara
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 193 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli ekonomisk & börja spara. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boken borde ingå i skolundervisningen!

  Detta är helt klart en bok som många borde läsa och ta till sig. Här är väldigt många bra råd och tips på saker som jag aldrig har tänkt på. Små enkla saker som gör att man kan spara mycket pengar på ett år. Hur du på ett enkelt sätt kan få ner räntan på dina lån. Hur du kan sätta upp sparmål, både på kort- och lång sikt. Hur du kan tänka vid bostadsköp m.m. Det finns många tydliga och lättförståeliga exempel och i slutet av boken finns det även en ordlista som hjälper dig att förstå.

Visa alla 1 recensioner