Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Selma Falck (del 1)
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2020-01-15
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
SAB
Hce
ISBN
9789164206312
En grav för två (pocket)

En grav för två

Pocket Svenska, 2020-01-15
55
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
NY SERIE AV NORGES DECKARDROTTNING ANNE HOLT!

"Omöjlig att lägga ifrån sig"Ingalill Mosander, Aftonbladet

Selma Falck har förlorat allt. Sitt yrke, sin familj och sitt hem. Efter en karriär som elitidrottare och senare kändisadvokat bor hon nu i en sjabbig lägenhet med en katt som enda sällskap. Ingen vet var hon befinner sig.

Då ringer det på dörren. Den förmögne och mäktige Jan Morell har ett uppdrag åt henne. Han är mannen som tvingat henne att lämna allt hon äger, men som nu är beredd att ge henne en chans att få livet åter. Hans dotter Norges främsta kvinnliga skidåkare har avslöjats i en dopingkontroll och Selma ställs inför en till synes omöjlig uppgift: bevisa dotterns oskuld före den slutgiltiga OS-uttagningen.

Kort därefter hittas en manlig elitskidåkare död. Också han med det förbjudna preparatet i kroppen. Katastrofen för det norska skidlandslaget är total.

Tiden löper snabbt ut för Selma. Och fler människor riskerar att dö. En grav för två är den första boken med Anne Holts nya hjältinna, Selma Falck. En aktuell och insiktsfull spänningshistoria där den norska folksjälen står på spel.

"En effektivt berättad kriminalroman och spännande från första till sista sidan. Den är också en fascinerande inblick i elitidrottens värld och villkor." Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

"Anne Holt besitter förmågan att konstruera en bra mordintrig men att också väva in andra frågor." Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Bloggat om En grav för två