Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Selma Falck (del 1)
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2020-01-03
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
Originaltitel
En grav for to
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
238 g
SAB
Hce
ISBN
9789164206312

En grav för två

(54 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-01-03
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
NY SERIE AV NORGES DECKARDROTTNING ANNE HOLT!

"Omöjlig att lägga ifrån sig"Ingalill Mosander, Aftonbladet

Selma Falck har förlorat allt. Sitt yrke, sin familj och sitt hem. Efter en karriär som elitidrottare och senare kändisadvokat bor hon nu i en sjabbig lägenhet med en katt som enda sällskap. Ingen vet var hon befinner sig.

Då ringer det på dörren. Den förmögne och mäktige Jan Morell har ett uppdrag åt henne. Han är mannen som tvingat henne att lämna allt hon äger, men som nu är beredd att ge henne en chans att få livet åter. Hans dotter Norges främsta kvinnliga skidåkare har avslöjats i en dopingkontroll och Selma ställs inför en till synes omöjlig uppgift: bevisa dotterns oskuld före den slutgiltiga OS-uttagningen.

Kort därefter hittas en manlig elitskidåkare död. Också han med det förbjudna preparatet i kroppen. Katastrofen för det norska skidlandslaget är total.

Tiden löper snabbt ut för Selma. Och fler människor riskerar att dö. En grav för två är den första boken med Anne Holts nya hjältinna, Selma Falck. En aktuell och insiktsfull spänningshistoria där den norska folksjälen står på spel.

"En effektivt berättad kriminalroman och spännande från första till sista sidan. Den är också en fascinerande inblick i elitidrottens värld och villkor." Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

"Anne Holt besitter förmågan att konstruera en bra mordintrig men att också väva in andra frågor." Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En grav för två
 2. +
 3. Operation fosterland

De som köpt den här boken har ofta också köpt Operation fosterland av Anne Holt (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En grav för två. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket svårgissad
  Annelie56, 15 mars 2024

  Boken har väldigt svårgissad förklaring till det som hände till idrottarna. Allt är inte så som det först ser ut.

 2. inte läsvärd
  Birgit C, Uppsala, 25 augusti 2020

  Här har det lånats från verkliga livets dopingskandaler till svensk teveseries antihjälte: Polis som blivit uteliggare. Och motivet, ja det förekommer i var och varannan tevedeckare numera.
  Det var liksom inga egna fräscha intrig-ideer om man kan säga så. Inte särskilt spännande heller
  Nej. Jag kommer inte att läsa fler av henne. Hon har skrivit flera bra böcker, men det finns några bottennapp, varav denna är en.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anne Holt