Nalles böner (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2005-02-01
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Parry, Linda (red.)
Illustratör/Fotograf
Alan Parry
Illustrationer
ill.
Dimensioner
200 x 130 x 9 mm
Vikt
140 g
SAB
Hcf
ISBN
9789171957498
Nalles böner (kartonnage)

Nalles böner

Kartonnage Svenska, 2005-02-01
65
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Nalle och hans vänner har fått en egen bok med böner för allt som kan hända en vanlig dag: mat och bus, tårar och kramar - och aftonbönen som hjälper både stora och små att somna tryggt.

Linda och Alan Parry har tidigare gjort Nalles bibel och Godnattböner

Sagt om boken:

"Nalles böner av Alan och Linda Parry är vid första anblicken ingenting märkligare än en barnbok av en sort som bara drunknar i mängden. Men läs i den lite, och en värld öppnar sig. Perfekt för föräldrar som vill förmedla en kristen tro eller tradition men som står handfallna då det gäller att ta till ord. Här finns böner för morgon och kväll, enkla, korta och rakt på sak."
Sofia Torvalds, kyrkpressen

"... en charmig bok för de allra minsta."
JI, Stridsropet

"Nalles böner är en söt liten bönbok med lockande utseende. Framsidan föreställer en nalle och hela boken är utskuren runt denna björn, så att boken får formen av en nalle. Inuti ryms flera bilder av Nalle och hans kompisar samt tio böner från 'På morgonen' till 'När det är dags att sova', varav två bordsböner. Idén och bilderna kommer från de engelska upphovsmännen, medan bönerna är skrivna av svenska författare som Margareta Melin och Margareta Murray-Nyman. En mysig bok för små- och förskolebarn."
Anna Dunér, Katolskt Magasin

"Nalles böner är en underbart söt bönbok för de allra minsta. Den innehåller böner på rimmad vers som är lätta att lära sig utantill för alla olika tillfällen under dagens lopp. Att illustrationerna av Nalle och hans kompisar är fantastiskt gulliga gör ju inte saken sämre. Barns böner blir så naturliga och självklara. Inte bara godnattbönen 'Gud som haver', utan som tröst och som tack för allt."
Kristen Musikmedia
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nalles böner
  2. +
  3. Nalles Bibel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nalles Bibel av Linda Parry (kartonnage).

Köp båda 2 för 134 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nalles böner

Övrig information

Alan Parry, känd för sina hjärteknipande illustrationer i storsäljande barnböcker som Godnattböner, Tackböner, Vardagsböner och Nalles bibel, är tillbaka med ännu en charmig och ytterst välgjord bok för de minsta.