Svara om du hör mig (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Hagfors (del 3)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2013-09-25
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Eyre, John (form)
Dimensioner
125 x 140 x 5 mm
Vikt
55 g
SAB
Hc
ISBN
9789173487283
Svara om du hör mig (mp3-skiva)

Svara om du hör mig

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Mp3-skiva Svenska, 2013-09-25

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är tidig oktobermorgon och utanför slaktboden i Uvanå samlas byns jaktlag för ännu en dag bland björn och varg i Tiomilaskogen. Några timmar senare hittas en av älgjägarna, Pär Sanner, död på sitt pass medan hans fjortonåriga dotter som varit med honom är försvunnen.

Vem av jaktkamraterna har velat Pär så illa? Finns det någon koppling till den tjuvskjutna vargen som hittades några veckor tidigare? Eller har hans tvivelaktiga affärer blivit hans död? Att Hagforspolisens nya krimchef, Petra Wilander, är lika misstänkt som alla andra i jaktlaget gör mordutredningen än mer komplicerad.

Journalisten Magdalena Hansson är föräldraledig när Värmlandsbladet kommer med sitt stora sparpaket. För att försöka rädda sitt arbete och sin lokalredaktion undersöker hon fallet och tar risker som sätter hela familjen på spel.

Livet i den lilla byn blir en mardröm för Pärs änka när deras hemligheter grävs fram en efter en. Och vem är egentligen vän och vem är fiende när det knackar på dörren?

Svara om du hör mig är den tredje delen i serien om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Svara om du hör mig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En tidig morgon i oktober samlas Uvanås jaktlag ute i...
  Bokälskaren, 29 december 2013

  En tidig morgon i oktober samlas Uvanås jaktlag ute i skogen, för att gemensamt försöka fälla skogens konung. När dagen är slut hittas istället en av medlemmarna i jaktlaget skjuten, och hans 14-åriga dotter som just denna dag var med honom i skogen är spårlöst försvunnen. Allt pekar mot att det är någon av de andra medlemmarna i jaktlaget som är skyldig, men vem kan ha velat den omtyckte familjefadern Per Sander något illa, och vad har hänt med dottern?

  Magdalena Hansson är föräldra... Läs hela recensionen

 2. Denna bok håller samma klass som de tidigare, lite...
  charina selahn, 23 december 2013

  Denna bok håller samma klass som de tidigare, lite hemtrevlig deckare men småstadskänsla. Man får verkligen en inblick i hur de fungerar i ett litet samhälle vilket gör att boken känns verklighetstrogen.

 3. Lika bra som föregångarna. Enda nackdelen som jag kan...
  Hanna, 19 november 2013

  Lika bra som föregångarna. Enda nackdelen som jag kan hitta är att den var lite för kort. Jag ville ha mer. Det kändes som att det tog slut när det precis började.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Svara om du hör mig