Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Slottet Wadenstierna (del 2)
Antal sidor
554
Utgivningsdatum
2012-08-27
Förlag
Damm Förlag
ISBN
9789173517638

Betvingade E-bok

(18 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2012-08-27

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Betvingade är en storslagen kärleksroman där man möter ett medeltida sommarsverige fyllt av riddare, tornerspel, slott och herresäten.

Östergötland 1349.

I en tid då inget är säkert, och en kvinnas heder hänger på hennes oskuld, blir stormannadottern Illiana Henriksdotter överfallen och bortförd när hon badar i en skogstjärn. Markus Järv, ökänd riddare och kungens närmaste man, väntar på en kvinna som ska göra honom sällskap för natten när hans soldat kommer med helt fel person. Inte bara är kvinnan framför Markus mager och blek, han märker också att hon kommer från en fin familj. Han bestämmer sig för att rida tillbaka med henne men under färden stöter de på Illianas bröder och en olyckshändelse gör att en av bröderna dör. Från och med den stunden kommer maktspel, intriger och kunglig diplomati att för alltid bestämma över Illianas och Markus liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Betvingade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Förtrollad och varm

    Simona Ahrnstedt är drottning inom feelgood , jag kunde inte sluta läsa, blir indragen iberättelsen och lever med, arg, glad, kär och underhållen.
    Har läst alla hennes böcker och längtar till nästa bok./Karin

  2. Betvingande
    Therese S, 24 november 2015

    Wow har knappt kunna lägga ifrån mig denna romantiska bok blandat med spänning romantik och passion. Simonas böcker håller verkligen en fängslad som läsare. Detta är nog en utav mina favorit böcker som jag läst av Simona. Gillar ju historiska romaner mycket, spännande att följa med i en svunnen tid.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt