Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2013-08-06
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Ristilä, Kai (form) / Lundberg, Andreas (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 15 mm
Vikt
677 g
SAB
Rag
ISBN
9789173630498

Stark i kropp och själ : träning mat inspiration

(38 röster)  |  Läs 7 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2013-08-06

Slutsåld

Kristin Kaspersen har hittat sin väg till hälsa. Hon vet hur hon ska äta och träna, men också hur man lyckas att skapa tid för sig själv, familj, vänner och en framgångsrik karriär. Är du också sugen på att må så bra du bara kan? Läs då Kristins personliga och inspirerande träningsbok.Följ med Kristin på hennes resa till ett hälsosamt liv där både träning för att klara av vardagen och härliga middagar med bästa vännerna får plats. Ett liv där inte vardagsstressen får ta över möjligheten att leva i nuet - och framför allt ett liv där det inte bara är utsidan som räknas. Du får träning som gör dig stark och funktionell i vardagen, men även träning som gör gott för själen. Hitta din träningsform, njut av din träning. Lär dig känna om din kropp mår bra av det du väljer att äta, om du ger den det antal timmar sömn den behöver - och om du skrattar tillräckligt mycket!Här finns en härlig blandning av Kristins personliga upplevelser och hennes uppväxt samt inspirerande träning, frestande recept och en hel del jävlaranamma.Ur innehållet:Hitta glädjen i träningenFunktionell styrketräningBoxningMental träningMin matAtt acceptera sin kroppKosttestSjälvkänsla - var sann mot dig själv!Skratta mer!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Stark i kropp och själ : träning mat inspiration. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tja...
  Mrs A, 3 mars 2014

  En fin och inspirerande bok, men skrapar på ytan på så många olika områden att det inte blir någon djupare handledning inom något av dem. Det mesta är självklara saker som man egentligen vet om utan att ha läst boken.

 2. En underbar bok med fina bilder. Kristin skriver på...
  Hanna Lanquist, 12 januari 2014

  En underbar bok med fina bilder.
  Kristin skriver på ett varmt, ärligt och gripande sätt.
  Boken är verkligen en inspiration till hur viktigt det är att prioritera sig själv och sin hälsa.
  Rekommenderas varmt!

 3. Mycket bra bok om hur lätt det är att komma in i fel...
  Hanna Malm, 7 oktober 2013

  Mycket bra bok om hur lätt det är att komma in i fel vanor, ger tips på ett mkt bra sätt hur man hittar rätt igen. Älskar boken, den ligger framme hela tiden.

 4. Härligt positiv bok som man blir glad och motiverad...
  Cecilia Johansson, 3 oktober 2013

  Härligt positiv bok som man blir glad och motiverad av. Känner att författaren är äkta och hon påpekar flera gånger att detta gäller henne och att vi alla är olika.

 5. En otroligt fin och bra bok med väldigt tänkvärda...
  Lennart H, 9 september 2013

  En otroligt fin och bra bok med väldigt tänkvärda texter! Man möter Kristin utanför tv-rutan och får lära känna henne och ta del av hennes liv. En riktigt stor förebild!

 6. En personlig varm härlig bok av en härlig kvinna....
  Marian Katarina Lundgren, 30 augusti 2013

  En personlig varm härlig bok av en härlig kvinna. Mycket bra enkla råd för att må bra i kropp själ.

 7. En underbar bok! Hon tog upp alla delar som man...
  Laila , 21 augusti 2013

  En underbar bok! Hon tog upp alla delar som man behöver för att må bra. Berättade om sig själv och gav tips utifrån egna erfarenheter, inga pekpinnar. När jag läst klart boken var jag fylld av inspiration och kunskap för att komma igång med träning och att förändra maten och börja äta nyttigare.
  Kan verkligen rekommendera denna bok!!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Kristin Kaspersen