Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2014-11-04
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ristilä, Kai (form) / Kane, Ben (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 20 mm
Vikt
750 g
SAB
Rai
ISBN
9789174244588
Vanliga sökord
yogagirl
Yoga Girl (inbunden)

Yoga Girl

(71 röster)  |  Läs 11 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-11-04

Slutsåld

Yoga Girl - Rachel Brathen - det svenska instagramfenomenet som blivit en internationell yogalebrity med 1,1 miljoner följare

Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta

Svenska Rachel Brathen, känd som Yoga Girl, har på kort tid blivit en internationell yogalebrity världen över. En miljon följer henne troget på Instagram för att få en glimt av hennes inspirerande, hippa och sunda liv på den västindiska ön Aruba. Följ med på hennes resa från en kaotisk och självdestruktiv tonårstid till en vardag där yoga och meditation är en stor del av livet.

Yoga Girl är en inspirerande och bildrik bok med yoga och läckra recept plåtade i vackra miljöer. I sin bok berättar Rachel om sitt liv, hur hon upptäckte yogan och om vägen till ett friare och sundare liv. Du behöver inte leva på något särskilt sätt för att vara en yoga girl eller boy - yoga är för alla. Allt du behöver göra är att lära dig att lyssna på din kropp och känna in vad just du behöver, utan att jämföra dig med andra. Börja där du är, gör vad du kan av det du har - och börja nu!

Varje kapitel inleds med en personlig text där Rachel beskriver sin livsfilosofi och berättar om hur yogan kom in i hennes liv och tog henne dit hon är i dag. Du hittar praktiska yogaövningar som anknyter till texten och enkla recept på smoothies, sallader och juicer.

Ur innehållet:

Att ta hand om kroppen och leva hälsosamt - älska din kropp så att du kan förändra den, förändra den inte så att du kan älska den
Följ dina drömmar! Tro på dig själv och lita på din förmåga
Helande och läkande yoga
Andning och meditation. Hur du tar med dig yogan in i ditt vardagsliv
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Yoga Girl. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Har köpt bättre yogaböcker
  Ninni, 29 mars 2016

  Fina bilder men de flesta är handstående vilket inte kanske är det första man tänker på när yogalusten faller på. Även om utövaren själv är duktig så bör det vara på en rimlig nivå för de som köper boken med. Nu har jag yogat några år så jag vet att vi alla kan nå dit men inte dag 1 eller 100.

 2. Fantastisk bok
  Nathalie Persson, 30 januari 2016

  Tycker om denna boken jättemycket. Vackra bilder, bra tips på yogapositioner, recept på yogamat och underbara berättelser från Rachels liv

 3. En fantastisk bok
  Isa, 24 september 2015

  Författaren delar med sig av sin resa dit hon är i dag och den är kaotisk och ärlig. Hon delar med sig utan att försköna vilket gör att jag själv tror på min förmåga att förändra mitt liv till det bättre och vara snällare mot mig själv. En härlig blandning av text, yogaposer/beskrivningar och recept som skapar en vacker och inspirerande bok som ger en en helhet och inblick i ett annorlunda sätt att leva. Där en ska ta hand om sig själv och hitta det som får en att må bra.

  Helt enkelt en härlig bok!

 4. Underbart inspererande
  Elisabet Wallin, 3 september 2015

  Jag älskade den,
  den kommer bli min nya bibel 😊
  Alla vackra bilder, små recept, Rachels berättelse och yoga övningar,
  Men framför allt alla kloka ord och affirmationer.
  En bok att bli glad av.

  Med vänlig hälsning:
  Elisabet Wallin

 5. Jättebra bok med både visdom och bra övningar
  Christoffer Thuresson, 27 augusti 2015

  Jättebra bok. Fina bilder, mycket visdom. Kul att följa hennes väg som har lett henne dit hon är idag. Bra övningar och recept på diverse smoothies och sallader.

  Jag blir väldigt inspirerad till min egen yoga att gå längre och utveckla mig själv mer :)

 6. Inte bara träning
  Annie, 6 augusti 2015

  Rachel Brathen har inte bara skrivit en handledning i yoga, utan med exempel från sitt eget liv och vad yogan betytt för hennes väg från strulig ungdom till balanserad vuxen ger hon en inblick yogans filosofi.

 7. Inspirerande
  Lollo, 3 juli 2015

  Väldigt öppen, personlig och inspirerande bok med blandade övningar, tips, vägledning och glädje. Brukar ha vid frukostbordet att bläddra lite i för att få motivation. Rekomemderas starkt!

 8. Inspirerande
  Inger Andersson, 13 maj 2015

  En mycket inspirerande och varmhjärtad bok med fina bilder och bra instruktioner, där Rachel berättar väldigt öppet om sitt eget liv. Jag tycker dock att boken kunde varit tryckt på ett annat papper där bildernas kvalitet kunnat komma fram bättre.

 9. Youga Girl
  Monica Brygt, 2 april 2015

  Mitt barnbarn som är 20 år önskade den här boken i present så därför har jag köpt den. Jag har tittat i den och den var väldigt inspirerande.

 10. YogaGirl
  Christel Kjärr, 26 februari 2015

  She is amazing!
  An true inspiration, for life and for what we have in this earth.
  NAMASTE
  Great book, beautiful pictures.Good recipies.
  Love this book, can't wait for the next one to come out i June!

 11. Bra bok
  Karin, 18 december 2014

  Har inte hunnit utföra något i boken än men har tittat och läst lite och tycker den verkar kanon bra!!
  Jag ska verkligen lära mig och försöka finna mig själv.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Rachel Brathen

Bokvideo