Drömmen om Chamir (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2018-02-10
Förlag
Ordalaget Bokförlag
SAB
Hcg
ISBN
9789174692273
Drömmen om Chamir (inbunden)

Drömmen om Chamir

Inbunden, Svenska, 2018-02-10
124
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Vilken hästintresserad har inte drömt om en egen häst? Precis så är det för Julia. Hon drömmer om att Chamir på ridskolan ska bli bara hennes.

Julia fyller 11 år och är övertygad om att hon kommer att få en egen häst i present. Och inte vilken häst som helst, utan älsklingshäs ten Chamir på ridskolan. Hon blir så besviken som bara en 11-åring kan bli, när allt hon får är en vecka på ett ridläger.

Inte nog med det, snart får hon reda på att Chamir ska säljas för att han inte passar in på ridskolan. Hur ska Julia klara av att inte få träffa Chamir mer? Kan hon kanske köpa Chamir för egna pengar?

På ridskolan finns även Julias nya vän Elin, ridskolläraren Sussi och hennes pappa Olle, som mest är en tjurig gubbe, men visar helt andra sidor ju längre man läser.

Drömmen om Chamir är en härlig och spän nande bok för alla hästintresserade och för alla andra som längtar efter något, som har en dröm de kämpar för och inte kan släppa.

Ålder: 912 år.

ANGELICA ÖHRN skriver för barn och unga och debuterar 2017 med ungdomsboken Anton och Teitur. Angelica Öhrn skriver även krönikor i Bazar Magarin.
Visa hela texten

Fler böcker av Angelica Öhrn

  • Anton och Teitur

    Angelica Öhrn

    Innan han ska gå igenom säkerhetskontrollen får han en kram av mamma. "Ha det nu så roligt på lovet", säger hon. "Särskilt i Berlin". Sedan öppnar hon handväskan och plockar fram ett paket. "En lite för tidig julklapp. Du ...

Bloggat om Drömmen om Chamir