Rummet på vinden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2019-08-14
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Gerhardsen, Hanna (form)
Dimensioner
205 x 150 x 20 mm
Vikt
315 g
SAB
Hcg
ISBN
9789174692891
Rummet på vinden (inbunden)

Rummet på vinden

Inbunden Svenska, 2019-08-14
129
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Det var nog bäst att hålla tyst om det mystiska vindsrummet, brevet och kvinnan som stått i fönstret och vinkat åt henne. Att klockan inte hade rört sig en sekund under tiden hon varit borta ville hon inte ens tänka på. Det var alldeles för underligt.

Smygande kusligheter. En skola som varit mentalsjukhus. Mystis ka steg i den gamla läkarvillan. En doft av rosor som plötsligt dyker upp och snabbt försvinner. Människor som inte vill svara på frågor. Och en kvinna som vinkar från vindsfönstret ...

Elina har flyttat in i en gammal läkarvilla tillsam mans med sin pappa, hans flickvän och hennes son. Elina är rädd att hon håller på att bli to kig, precis som sin mamma, eftersom hon får förnimmelser om händelser innan de sker.

När hon med sin nya vän Ville gör ett skolarbete om mentalsjukhuset Solhem som tidigare fanns i skolans lokaler händer fler och fler mystiska saker. Hur hänger allt ihop? Vem bodde i rum met på vinden, som bara hon kan besöka. Vad vet Vaktis egentligen? Och vems fotsteg är det Elina hör om nätterna?

Ålder: 912 år.

EMMA ASKLING fångar mystik och vardag och skriver fram en vacker och spännande berättel se om vänskap och övernaturligheter och om att tro på sig själv och våga vara lite annorlunda.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rummet på vinden
  2. +
  3. Vänner för alltid?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vänner för alltid? av Emma Askling (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Rummet på vinden