Extremt kul : från soffpotatis till G.I. Jane - ny kropp poå 90 dagar! (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2013-02-14
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 7 mm
Vikt
69 g
SAB
Rah,613.713
ISBN
9789175031484
Extremt kul : från soffpotatis till G.I. Jane - ny kropp poå 90 dagar! (pocket)

Extremt kul : från soffpotatis till G.I. Jane - ny kropp poå 90 dagar!

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2013-02-14

Slutsåld

Varför börjar så många kvinnor över 40 extremträna? Är det fåfänga, 40-årskris eller bara en effekt av att de börjar få lite extra tid till att tänka på sig själva och sina kroppar? Hillevi Wahl är en av dessa kvinnor. Vid 45 års ålder började hon med Nordic Military Training, en av de tuffaste träningsformer som finns:

"Jag var ett kroppsligt vrak och fullkomligt panikslagen. Jag, som inte kunde springa till bussen utan att få håll och som inte hade en enda fungerande muskel i kroppen. Militärträning! Vad i jösse namn var det jag hade gett mig in i! Men redan efter första passet kände jag att det här var det roligaste jag hade gjort i hela mitt liv."

Extremt kul! är berättelsen om Hillevis resa från soffpotatis till G.I. Jane. Det handlar om den enorma träningsglädje som finns ute i naturen, om att våga utmana sig själv både fysiskt och psykiskt, om att misslyckas och försöka igen, om att gråta och skratta ihop med ett sammansvetsat gäng där alla ska med.

Extremt kul! är en inspirerande bok om träningsglädje - och hur man hittar den. Dessutom medverkar sju kända kvinnor som berättar om hur just de hittade sin träningsglädje.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »