LCHF 2.0 (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (18.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-25
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789176174586
LCHF 2.0 (e-bok)

LCHF 2.0 E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (Pdf),  Svenska, 2015-11-25
59
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
En ny och moderniserad LCHF.

LCHF 2.0 är den nya uppgraderade versionen helt utan mejerivaror, gluten och soja. Ett ännu sundare och naturligare val som innehåller alla näringsämnen din kropp behöver. Här finns alla fakta om vad som händer när du utesluter gluten och mejerivaror och var du hittar de vitaminer, mineraler och antioxidanter som får dig att må som allra bäst.

LCHF 2.0 är en bred hälsokokbok som passar alla som vill vara hälsosamma och som vill lära sig mer om sin kropp och kosten de äter. Författarna trycker också på vikten av att äta naturligt och hälsosamt. I bokens gedigna faktaavsnitt får man lära sig grundläggande näringsfysiologi och alla recept är försedda med näringsinformation och symboler.

Bokens 75 goda och lättlagade recept har alla en unik märkning som gör att du snabbt ser vilka rätter som passar bäst för just dig och dina behov.

LCHF 2.0 är skriven av två av Sveriges mest kända LCHF-profiler: Åse Falkman Fredrikson och Anna Hallén. Båda har tidigare skrivit flera bästsäljande böcker. LCHF 2.0 är deras första gemensamma bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av LCHF 2.0. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Veldig nyttig bok :)
    Mari-Ann, 23 oktober 2019

    Mange fine oppskrifter og god forklaring på LCHF.
    Jeg liker spesielt godt at det er mange oppskrifter uten meieriprodukter.
    Fine bilder :)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna