Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Papegojan (del 1)
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2017-12-06
Förlag
Hoi Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789176973967
Den som göms i snö (häftad)

Den som göms i snö

Häftad Svenska, 2017-12-06
299
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vad är du villig att göra för att dölja vad du gjort?

I början av maj tinar en naken död man fram i skogarna utanför Gällivare. Några dagar senare följer en människokropp med vårfloden och fastnar i gallret till kraftverkets vattenintag. Det mesta talar för att det rör sig om ett självmord och en olyckshändelse. När två bilar kort därefter krockar och exploderar inser polisen i Gällivare att de har haft lite bråttom - det verkar finnas ett samband med de två kropparna. Handlar det egentligen om en stoppad terrorattack?

Amanda Wreede jobbar på narkotikaroteln i Stockholm, men efter en anmälan om misshandel flyttas hon till Gällivare under tiden utredningen mot henne pågår. Tillsammans med utredningsgruppen på Gällivarepolisen upptäcker hon snart att händelserna har militära kopplingar. Men kan det verkligen vara den svenska militären som ligger bakom, eller finns där utländska intressen inblandade? Någon tycks dessutom vara beredd att göra vad som helst för att tysta Amanda och hennes kollegor. Vad är det egentligen som döljs i de norrländska skogarna?

Den som göms i snö är en explosiv spänningsroman om samhällets hemligheter och lögner, "allt för medborgarnas bästa".

Jerk Schuitema är filmskaparen som drivs av att få dela med sig av sina historier och äventyr. Den som göms i snö är hans andra bok och första delen i serien Papegojan. Vi får följa polisen Amanda Wreede utreda kriminalfall som sakta tvingar henne att blottlägga sitt förflutna. Förträngda minnen från en barndom full av obehagliga sanningar tinar sakta fram.

Det här är en Print on Demand-utgåva
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den som göms i snö
  2. +
  3. Det som göms i snö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det som göms i snö av Bengt Ola Mattsson (storpocket).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jerk Schuitema

  • Fjälldesperadon

    Jerk Schuitema

    "Jakten på Fjälldesperadon!" Så lyder löpsedlarna i Lappland vintern 1951. En våldsvåg har drabbat fjällen. Stugor och kåtor länsas och förstörs. Polisen utesluter till en början ett samband i och med de geografiska avstånden mellan dåde...

Bloggat om Den som göms i snö