Ledarskap & klokskap: Konsten att få dig själv och andra att vilja (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-04-04
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789176993927
Ledarskap & klokskap: Konsten att få dig själv och andra att vilja (e-bok)

Ledarskap & klokskap: Konsten att få dig själv och andra att vilja (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-04-04
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Är du riktigt klok? Ja, mer än du kanske tror.

Det är just denna klokskap du ska använda för att få dig själv och andra att vilja göra mer och prestera bättre, och samtidigt tycka att det är roligt. Den här boken ger dig verktygen för att utveckla och använda det du innerst inne redan vet.

Såväl kärnverksamhet som innovation och förändring i organisationer drivs allt oftare i projekt där ledarskapet är mer än utmanande. Se till att väcka dina medarbetares egen vilja och lust för det ni ska åstadkomma!

Författaren presenterar i Ledarskap och klokskap praktiska verktyg för bättre resultat oavsett om du är ägare, ledare eller annat sätt påverkas av projekt eller förändring. Läs om hur du hittar nyckeln för att få människors uppmärksamhet. Gör möten och presentationer mer engagerande genom att utgå från det som egentligen driver människor och klär dig tackla problem och motgångar.

Sist men inte minst får du tips om hur du blir bättre på att hantera din attityd och ditt humör.

Ylva Johansson driver företaget YBJammed med utgångspunkten från att ingenting är omöjligt och att våga rensa för att fokusera på det viktiga. Ylva har sedan sin examen från Handelshögskolan i Stockholm arbetat med utveckling och förändring i rollen som chef, projektledare, utbildare eller utredare. www.ybj.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »