Mrs Shepherds mysterium (ljudbok) NY
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (373.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Döden i Yorkshire (del 2)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2024-05-16
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Cecilia Falk
ISBN
9789177718260

Mrs Shepherds mysterium Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-05-16

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra delen i Julia Chapmans trivsamma och spännande Yorkshire-serie

När Mrs Shepherds knackar på dörren till detektivbyrån i Yorkshire, och berättar att hon tror att någon är på väg att mörda henne, tänker Samson O"Brian att hon bara är en förvirrad gammal tant. Men när en serie obehagliga händelser drabbar Fellside Courts ålderdomshem, inser han att det kan ligga något i Mrs Shepherds oro ...

Samson förstår att han kommer behöva hjälp, och snart är den lokala äktenskapsmäklaren Delilah Metcalfe en del av utredningen. Medan vintern snöar in över Yorkshires hedar måste de tillsammans söka efter den mördare som gör att människorna på äldreboendets liv svävar i fara.

Mrs Shepherds mysterium är andra delen i Julia Chapmans charmiga mysdeckarserie Döden i Yorkshire. Härligt brittisk läsning som känns som en nopprig, varm filt en kall vinterkväll.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mrs Shepherds mysterium. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Småputtrigt
    -, 25 juni 2024

    Jag gillade första boken i serien men den här upplever jag som mera spretig och den fångar inte mig. Det är småputtrigt trots att det ganska snart begås ett mord och det är ett stort brokigt persongalleri, men samtidigt har huvudpersonerna struliga bagage som hotar att ställa till det.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Julia Chapman