Dödlig skandal (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (181.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Louise Malmgren (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2019-02-04
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177798675
Dödlig skandal (ljudbok)

Dödlig skandal (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-02-04

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del 1: Louise Malmgren.

En populär programledare på Sveriges Television anklagas för att ha utsatt kvinnliga kollegor för sexuella trakasserier. Louise Malmgren, personalchef på SVT, får uppdraget att utreda fallet. Skandalen är ett faktum när pressen avslöjar namnen på programledaren och plötsligt drabbas Louise av två otäcka överfall. Har de ett samband med hennes uppdrag?

Samtidigt hamnar Louises man Martin i en svår situation. När hans bror kräver att bli utköpt från den klassiska Stockholmskrog som bröderna äger tillsammans måste Martin hitta en ny affärspartner, men har Martins bror verkligen rent mjöl i påsen och kan det rentav hänga ihop med överfallen på Louise?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödlig skandal. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket ytlig
    Ann-Kristine , 2 maj 2019

    Ingen större litterär upplevelse och utan Anna-Maria Källs inläsning hade jag lagt den ifrån mig. Hela boken är en "levande reklampelare" - kostym från Filippa K, läppstift från Chanel, möbler från Svenska Tenn, väska från Michael Kors, namngivna vinmakare och så vidare! Har aldrig läst/lyssnat på något liknande (har ca 600 ljudböcker) - det blir ytligt och lite fjantigt. Det verkar som om man har hakat på Denise Rudbergs "överklasstema" med Östermalm och livet där omkring med allt vad det in... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna