Sveket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (379.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Promise Falls (del 1)
Inläsare
Fredrik Beckmann
Utgivningsdatum
2021-02-10
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Kjell Waltman
ISBN
9789177993476

Sveket Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-10

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
FÖRSTA BOKEN I PROMISE FALLS-TRILOGIN

David Harwood är journalist och lever med sin nioårige son i Boston. Hans fru dog för ett par år sedan och när David förlorar jobbet ser han ingen annan utväg än att återvända till sitt föräldrahem i Promise Falls.
En dag åker han hem till sin kusin Marla och blir förvånad över att hon har ett litet barn hos sig. Ett barn som Marla säger att en ängel lämnat hos henne. När David samma dag får höra att en ung kvinna hittats mördad i sitt hem och att hennes lilla barn saknas får han onda aningar. Samtidigt börjar andra underliga saker hända på orten.
Sveket är första delen i en trilogi kretsande kring den lilla staden Promise Falls, där någon beslutat att alla ska få sona för det förflutnas synder.

LINWOOD BARCLAY är en amerikansk - född deckarförfattare bosatt i Kanada, vars böcker har publicerats i 40 länder och sålt över 6 miljoner exemplar. Hans roman Trust Your Eyes [2012] orsakade ett så intensivt budgivningskrig om filmrättigheterna mellan Universal Studios och Warner Bros. att historien hamnade på tidskriften Variety's omslag, och filmen är nu under produktion. Sveket [Broken Promise] är första boken i Linwood Barclays nya hyllade Promise Falls-trilogi.

"Linwood Barclay är en spänningens mästare." Stephen King

"Ingen kan ge dig spänning och kalla kårar som Linwood Barclay." Tess Gerritsen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linwood Barclay