Frälsaren i Burlington (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Amos Decker (del 5)
Antal sidor
467
Utgivningsdatum
2019-06-12
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789178352081

Frälsaren i Burlington E-bok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-06-12

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
ÖVER 130 MILJONER BÖCKER SÅLDA!

FBI-agenten Amos Decker minns allt. Det betyder inte att han vet allt, inte ens allt om sitt eget förflutna. När han besöker hemstaden Burlington i Ohio tillsammans med FBI-kollegan Alex Jamison konfronteras han av en till synes okänd man. Namnet däremot känner Decker genast igen: Meryl Hawkins.

Hawkins var Amos Deckers första mordfall. Åren i fängelse har fått Hawkins att åldras till oigenkännlighet. Trots att han nu är döende hävdar han fortfarande att han blev oskyldigt dömd för mord. Kan Decker ha gjort ett misstag för alla dessa år sedan? När han börjar gräva in i det gamla fallet hittar Decker en koppling till ett nytt brott ett brott som han kanske fortfarande kan stoppa.

Frälsaren i Burlington är den femte delen i David Baldaccis spännande thrillerserie om FBI:s utredare Amos Decker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Frälsaren i Burlington. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Amos Decker för 5:e gången
    Weine Sivertsson, 23 juni 2023

    Amos Decker blir kontaktad av en livstidsdömd mördare som fångade in och fick dömd till livstids fängelse. Mördaren Meryl Hawkins påstår att han är oskyldigt dömd, han är nu frigiven pga av att han cancer och ska snart dö. Amos tror på hans berättelse och börjar forska i den gamla utredningen. Boken är på ganska många sidor men det är fantastiskt hur David Baldacci kan hålla sådant flyt i berättelsen och med sådan spänning. Bra och trovärdiga karaktärer genom hela historien. Man får tidigt lä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci