Kvinnan utan hjärta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (380.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skärgårdsmord (del 2)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2021-02-09
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179039202
Kvinnan utan hjärta (ljudbok)

Kvinnan utan hjärta Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-09

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Jack Larsson har levt under täckmantel som narkoman för att avslöja en seriemördare. Under infångandet misshandlade han två poliser vilket nästan förstörde operationen. Det gör att han nu är avstängd tills vidare.

Jack åker ut till Kattnäs i skärgården, till sin stumma dotter Astrid och pappa Jonathan. En poliskollega på Saxarön, där Astrid går i skolan, behöver hjälp med elevernas rektor, som han tror är i inblandad i kriminell verksamhet.
I samband med att Jack undersöker rektorns förehavanden hittas en kvinna död, bestialiskt mördad. Trots att polisledningen inte låter Jack återgå till sin ordinarie tjänst får han ändå bli fallets mordutredare. Han kan ju skärgården.
Samtidigt synar säkerhetspolisen Jacks far, Jonathan, i en sekretessbelagd undersökning som sätter käppar i hjulet på Jacks mordutredning. Och när Astrid plötsligt försvinner från Saxarön ställs allting på sin spets ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kvinnan utan hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mästarklass
  Justine13, 22 februari 2021

  I vanlig ordning har Lars Bill Lundholm levererat en deckare i mästarklass. Här en fantastisk inläsning av Reine Brynolfsson.
  Mordet på en anställda vid en skärgårdsskola är infernaliskt och Jack Larssons förhållande till sin stumma dotter och pappa än mer intressant än i skärgårdsmorden.

  Karaktärerna är komplicerade när jakten på en mördare ger nya insikter om människors liv och existens.

  Och så ett underbart språk och beskrivningar av vår svenska skärgård.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Bill Lundholm