De döda flickorna i skogen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (320.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Cold case Karlstad (del 3)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2022-11-16
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179951078

De döda flickorna i skogen Ljudbok

(19 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-16

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
2012 försvann tonårsflickorna Matilde och Alva från sina hem i det lilla värmländska samhället Sunnemo, och efter en stor lokal sökinsats hittades de mördade i en skogsglänta i en närbelägen dalgång. Tio år har gått, men ingen har stått åtalad för brottet.
Cold case-gruppen inom Karlstadspolisen har efter sina tidigare framgångar vunnit stort anseende inom kåren. När de nu får på sitt bord att ta itu med det mest kända olösta fallet i Värmlands kriminalhistoria, så är det dock med blandade känslor inom gruppen. Det är ärofyllt, men är det ens möjligt att hitta något som den ursprungliga utredningen missat?
"De döda flickorna i skogen" är en riktig nagelbitare till bladvändare om fem poliser - var och en med personliga egenheter och speciell kompetens - som med fara för livet är fast beslutna att fånga den mördare som gäckat bygden alltför länge.
Lotta Lundh har förutom de populära böckerna i Cold Case Karlstad-serien även skrivit böckerna om kriminalkommissarie Erik Ljung i Sunne.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De döda flickorna i skogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 6 februari 2023

    Spännande historia.

  2. Bladvändare
    -, 8 januari 2023

    Spännande. Svårt att sluta lyssna på. Bra skrivet och bra uppläsare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lotta Lundh