Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Jack Larsson (del 2)
Antal sidor
451
Utgivningsdatum
2021-08-10
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
180 x 110 x 27 mm
Vikt
250 g
SAB
Hc
ISBN
9789180181532

Kvinnan utan hjärta

(15 röster)
Pocket,  Svenska, 2021-08-10
79
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Jack Larsson har levt under täckmantel som narkoman för att avslöja en seriemördare. Under infångandet misshandlade han två poliser vilket nästan förstörde operationen. Det gör att han nu är avstängd tills vidare.

Jack åker ut till Kattnäs i skärgården, till sin stumma dotter Astrid och pappa Jonathan. En poliskollega på Saxarön, där Astrid går i skolan, behöver hjälp med elevernas rektor, som han tror är i inblandad i kriminell verksamhet. I samband med att Jack undersöker rektorns förehavanden hittas en kvinna död, bestialiskt mördad. Trots att polisledningen inte låter Jack återgå till sin ordinarie tjänst får han ändå bli fallets mordutredare. Han kan ju skärgården.

Samtidigt synar säkerhetspolisen Jacks far, Jonathan, i en sekretessbelagd undersökning som sätter käppar i hjulet på Jacks mordutredning. Och när Astrid plötsligt försvinner från Saxarön ställs allting på sin spets

I Kvinnan utan hjärta återvänder Lars Bill Lundholm till Saxarön. Här möter vi åter enstöringen Jack Larsson skicklig kommissarie men svårhanterlig för polisledningen. Boken är en fristående uppföljare till Skärgårdsmorden (Lind & Co, 2018).

LARS BILL LUNDHOLM är romanförfattare och filmdramatiker. Han är kanske mest känd för SVT:s succéserie Skärgårdsdoktorn, som han skrivit tillsammans med Gunilla Linn Persson, men han står även bakom manus till flera andra framgångsrika och internationellt prisbelönta film- och tv-produktioner. På Lind & Co har Lundholm tidigare utkommit med bland annat Gamla Stan-morden och Citymorden.

"Författaren är skicklig på att skapa spänning och dramatik som biter sig fast."
Nisse Scherman, Dast Magazine

Pressröster om den förra boken i serien: "[Lundholm] lyckas med att både få med sommarstämningen och spänningen när Jack Larsson förutom att lösa brott ska försöka bli en bättre pappa."
Upsala Nya Tidning

"Utmärkt bok inte minst på grund av miljöskildringen."
Ölandsbladet

"lättsam underhållning, med många referenspunkter för den som gillar skärgårdsliv."
Norrbottens-Kuriren
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvinnan utan hjärta
  2. +
  3. Benvittring

De som köpt den här boken har ofta också köpt Benvittring av Johan Theorin (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Bill Lundholm