De döda flickorna i skogen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cold case Karlstad (del 3)
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180522380

De döda flickorna i skogen E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-14

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
2012 försvann tonårsflickorna Matilde och Alva från sina hem i det lilla värmländska samhället Sunnemo, och efter en stor lokal sökinsats hittades de mördade i en skogsglänta i en närbelägen dalgång. Tio år har gått, men ingen har stått åtalad för brottet.
Cold case-gruppen inom Karlstadspolisen har efter sina tidigare framgångar vunnit stort anseende inom kåren. När de nu får på sitt bord att ta itu med det mest kända olösta fallet i Värmlands kriminalhistoria, så är det dock med blandade känslor inom gruppen. Det är ärofyllt, men är det ens möjligt att hitta något som den ursprungliga utredningen missat?
"De döda flickorna i skogen" är en riktig nagelbitare till bladvändare om fem poliser - var och en med personliga egenheter och speciell kompetens - som med fara för livet är fast beslutna att fånga den mördare som gäckat bygden alltför länge.
Lotta Lundh har förutom de populära böckerna i Cold Case Karlstad-serien även skrivit böckerna om kriminalkommissarie Erik Ljung i Sunne.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De döda flickorna i skogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trist tråkig - Banalt språk
    Monica, 2 april 2023

    Det som störde mig genom hela boken var det triviala nästan barnsliga språket som författaren använder sig av!! Kan tro att boken är skriven av en högstadieelev!

    Sen Den uppdiktade handlingen med de omstädersamma beskrivningar av "cold case"-gruppen var långdragna!! Vill jag veta hur någon med autism- som är mycket individuellt, hur de fungerar, ja då tar jag en faktabok!! Historien känns också ganska orimlig!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lotta Lundh