Som man bäddar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (243.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Majsan och Garbo (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2023-10-05
Förlag
Storyside
ISBN
9789180626309

Som man bäddar Ljudbok

(13 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-05

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Väninnorna Majsan och Garbo njuter av sitt stillsamma liv i huset på landet när det en natt ringer på dörren och deras mysiga tillvaro slås i spillror. Majsans son Joel genomgår en livskris och flyttar in på soffan på obestämd tid. De två damerna tvingas hantera den nya situationen så gott de kan, men hur mycket ska man behöva anpassa sig i sitt eget hem?

Som om inte det vore nog får Garbo ett oväntat besök av sin exman Rune, som knappt går att känna igen. Något riktigt allvarligt har inträffat och Garbo tvingas möta sitt förflutna.

Orosmolnen hopar sig och den bekymmersfria tiden tycks vara förbi. Kommer väninnornas nyblivna vänskap att hålla för den här prövningen?

Som man bäddar är Jenny Jacobssons efterlängtade uppföljare till Väninna sökes om Majsan och Garbo, en varm berättelse om komplicerade relationer, starka familjeband och oväntad vänskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Som man bäddar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin vänskap
    Häxan skurtant, 16 december 2023

    En bok om hur relationer kan vara. Ingen ska behöva vara ensam men man ska bjuda till lite själv. Visar också hur svårt det kan vara med relationen till sina vuxna barn. Det är svårt och jobbigt att säga ifrån, man vill inte såra. Boken fick mig lite nedstämd samtidigt som den var väldigt fin.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Jacobsson