Spara pengar : experternas 323 bästa tips (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2023-06-12
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
SAB
Qci
ISBN
9789180660266
Spara pengar : experternas 323 bästa tips (inbunden)

Spara pengar : experternas 323 bästa tips

Inbunden, Svenska, 2023-06-12
229
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
323 SPARTIPS FÖR EN BÄTTRE EKONOMI

Sparekonomen Christina Sahlberg och "Sveriges snålaste man" Günther Mårder ger oss sina absolut bästa tips för att spara pengar i ekonomiskt tuffa tider.

På kort tid har det blivit mycket dyrare att leva och många försöker hitta sätta att minska sina kostnader, leva billigare och få mer pengar över. Med den här boken vill sparexperterna Christina Sahlberg och Günther Mårder hjälpa dig att få en mer hållbar ekonomi. Här har de samlat sina 323 bästa spartips, som spänner över alla områden som berör vardagen, från boende och transport till mat och nöjen.

323 tips är många, men även om ingen kan göra allt så kan alla göra något. Se boken som ett smörgåsbord där du väljer de tips som passar dig här och nu. En del tips kräver lite större ansträngning, men ofta handlar det om enkla förändringar i din vardag som kan ge dig mer pengar över, pengar som du kanske behöver till det nödvändiga, kan spara eller göra meningsfulla saker med.

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer och förekommer ofta i media som privatekonomisk expert. Hon har tidigare skrivit tre böcker, bland annat Fixa din privatekonomi och Egen ekonomi.

Günther Mårder är vd för Företagarna och har tidigare varit VD för Aktiespararna och sparekonom på Nordnet. Han är känd för sin sparsamhet (har kallats Sveriges snålaste man) och förekommer ofta som sparexpert i media, ett ämne han också föreläser om.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna