Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2013-09-02
Upplaga
1
Förlag
LightSpira
Dimensioner
220 x 140 x 20 mm
Vikt
505 g
SAB
Hc
ISBN
9789186613167
I skymningsljuset : Del 1 Klarsyn (häftad)

I skymningsljuset : Del 1 Klarsyn

(1 röst)
Häftad Svenska, 2013-09-02
239
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Var fanns jag? Varför behövde andra leda min väg? Varför behövde jag bekräftelse för att veta vad som var rätt eller fel? Varför gled jag bara med på andras banor? Än hit, än dit. Vem var jag? Vad var det för fel på mig??

Sedan barndomen har Tessa, en ensam kvinna i trettioårsåldern, kämpat med att förstå innehållet i livet och därmed meningen med hennes existens. Hon har viljelöst glidit med och flytt när det blivit för svårt, både från sig själv och ifrån nära relationer. En livslång, stor tomhet har förlamat henne.
Berättelsen tar sin början när hon i Södra Lappland hittar en plats som är tillräckligt avskild och anonym, och då för första gången någonsin upplever en känsla av tillhörighet. Det ger henne modet att stanna upp och ta itu med sina livsmönster. Hon accepterar stöd från andra och möter så småningom också det faktum att hon har Aspergers syndrom, en lättare form av autism.
Tessa får uppleva vänskap och förtroende och växer från en känslomässigt misslyckad och plågad själ till en stark personlighet med identitet och en framtid.

En gripande roman som lånat in sanna händelser och som blandar nya sätt att tänka med mycket gamla tankesätt från bland annat Nordamerikas indianer.

I skymningsljuset är Irene Lundblads debutroman som hon även själv översatt till tyska. Boken ingår i en serie med flera delar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I skymningsljuset : Del 1 Klarsyn
  2. +
  3. I skymningsljuset. Del 2 Insikt

De som köpt den här boken har ofta också köpt I skymningsljuset. Del 2 Insikt av Irene Lundblad (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Irene Lundblad

  • I skymningsljuset. Del 2 Insikt

    Irene Lundblad

    Efter mer än trettio års hård kamp att förstå sig själv och sin omgivning står Tessa inför en stor utmaning: Att för gott bryta sina livsmönster och förändra sitt sätt att tänka och agera. Hon vill hitta sina inre värden, sin plats i livet och lug...