Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
292
Utgivningsdatum
2016-11-15
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
215 x 165 x 15 mm
Vikt
450 g
SAB
Vnd
ISBN
9789187523540

Att vilja men inte kunna : om sex som gör ont

(10 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-11-15
287
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Varannan kvinna mellan 20 och 30 år i Sverige hade ont vid något av sina senaste samlag. Ca 13 % av alla kvinnor har svåra problem. Drömmen om in- och ut sex är så stark att den som får ont vid sex kan känna sig rädd, misslyckad och olycklig. Här får du ny kunskap om kropp och hjärna, redskap att övervinna eller hantera rädsla, och strategier att bete dig på nya sätt. Ny kunskap ihop med nya beteenden hjälper dig att må bättre. Du får följa fyra kvinnor och deras arbete med att göra förändringar och må bättre. Boken kan användas som kunskapskälla, som självhjälpsbok eller i samtal med en kurator/psykolog/psykoterapeut som stöd. Boken kan även läsas av den som vill utveckla sitt sexliv och lära sig mer om relationer, tankar och känslor. Sagt om boken: Tänk om jag hade fått den här boken i min hand för tio år sedan. Vilken skillnad det hade gjort för mig och mitt sexliv. Tvåbarnsmamma med samlagssmärtor Ett fantastiskt och genuint arbete, jag kommer att använda den mycket i framtiden! Barnmorska på ungdomsmottagning Missa inte denna pärla till bok! [ ] Boken är mycket välskriven. Genom varje kapitel går som en röd tråd en gedigen och väl sammanhållen kunskap, och därtill en god förmåga att enkelt och lättfattligt förmedla denna till andra. Varje kapitel känns lika angeläget och välskrivet. Boken innehåller helt enkelt allt det grundläggande om kropp och själ som jag själv önskar lära mina patienter, oavsett problematik. Margaretha NorlingSocionom, sexualrådgivare och KBT-terapeut med grundläggande psykoterapikompetens
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att vilja men inte kunna : om sex som gör ont
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Att vilja men inte kunna : om sex som gör ont. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok som förändrat mig...
  Kilgore , 31 oktober 2017

  Sträckläste denna bok. Fick en hel del nya tankar. En bok som är bra för alla män att läsa. Rekommenderas starkt

 2. Obligatorisk läsning
  Bonde (Orsa), 30 juni 2017

  Har bara hunnit läsa första tredjedelen men kände direkt att detta är en genomarbetad och heltäckande bok som verkligen tar upp de många olika aspekterna i ämnet sex och smärta

 3. Viktig bok för privatpersoner och yrkesverksamma.
  Cecilia , 3 december 2016

  Jag rekommenderar verkligen den här boken. Här finns fantastsikt mycket kunskap klokskap kreativitet och inte minst hopp för en grupp som tyvärr inte självklart ber om hjälp. Läs den!

 4. Boken hjälpte mig att förstå!
  Anna, 3 december 2016

  Väldigt lång bok men med fina bilder, lätt att förstå. Den handlar om sååå mycket mer än sex. Kan verkligen rekommendera den till alla som har jobbigt i relationer.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Elin Lundberg