Sy barnens första garderob : fiffiga plagg för 1-5-åringar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2015-08-28
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Meijer, Annika (red.) / Hanson, Kerstin (form) / Hanson, Kerstin (foto) / Larsson, Kina (foto)
Dimensioner
228 x 200 x 25 mm
Vikt
714 g
SAB
Qccc
ISBN
9789187785696
Sy barnens första garderob : fiffiga plagg för 1-5-åringar (inbunden)

Sy barnens första garderob : fiffiga plagg för 1-5-åringar

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-08-28

Slutsåld

Barn växer och behöver ständigt förnya garderoben. Och ärligt talat, hur många riktigt fina plagg finns det ute i butikerna? Den här boken vänder sig till dig som vill sy och som går igång på det där lilla extra, de små detaljerna eller den roliga tvisten. För vill du så kan du - lära dig kan du göra på vägen! Och är du en sådan som redan kan spela symfonier på din symaskin har du här en hel klaviatur av schysta mönster och fiffiga idéer.Kanske blir det ett par supersnabba tajts, en ballerinakjol med extra konfetti eller en kaxig liten bomberjacka. Poängen är inte att göra precis som vi har gjort, utan att komma igång och sy just de barnkläder du alltid drömt om. Med smarta mönster, vars olika delar kan kombineras i nästintill oändlighet, kommer du snart att märka hur roligt det är att vara sin egen skräddare. Två mönsterark i skala 1:1 ingår!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sy barnens första garderob : fiffiga plagg för 1-5-åringar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Nu kan alla sy
  Soffanelg, 6 juni 2016

  Lätt att komma igång med nya projekt. Boken ger mig trygghet att våga sy sådant jag inte gjort tidigare. Med den här bokens instruktioner kan alla sy 😀.

 2. Sy.
  Kajsa, 18 januari 2016

  Boken hra bra bilder och många fina tips
  på kläder till barn.
  Prisvärd och användbar.
  Bra med olika åldrar att sy.

 3. Väldigt fin receptbok för barnkläder
  Jempa, 10 september 2015

  En mycket inspirerande sybok med roliga idéer, fina texter och formgivning. Du behöver inte ta fram symaskinen för att uppskatta boken, det räcker att läsa den som den är!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Läsdagbok

  Kerstin Hanson

  När var det nu jag läste den där fantastiska romanen? Hur var det klockrena citatet som jag svor på att jag aldrig skulle glömma? Och var skrev jag upp boktipset? I den här vackra lilla läsdagboken kan man anteckna allt kring sina litterära eskapa...

Bloggat om Sy barnens första garderob : fiffiga plag...