Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Frans och Fiffi (del 8)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
38
Utgivningsdatum
2017-09-18
Upplaga
1
Förlag
Beta Pedagog
Illustratör/Fotograf
Maria Andersson Keusseyan
Dimensioner
216 x 151 x 8 mm
Vikt
201 g
ISBN
9789188009470
Frans och Fiffi trollar (inbunden)

Frans och Fiffi trollar

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-09-18
159
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Frans klass ska ha en talangtävling, och Frans ska trolla. Det är inte svårt att göra spännande trick när man har ett osynligt spöke som kompis. Men räcker det för att vinna tävlingen?

Om bokserien:

Frans mamma kan inte se Fiffi. Hon tror att det bara är en låtsaskompis, som Frans hittat på. Men Fiffi finns på riktigt, även om hon är ett spöke. Fiffi tycker om att busa och hennes olika hyss brukar Frans få skulden för. Ingen annan vet ju att Fiffi finns på riktigt.

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Maria Andersson Keusseyan är en erfaren barnboksillustratör. Hennes bilder är färgglada, uttrycksfulla och humoristiska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Frans och Fiffi trollar
 2. +
 3. Lullan och hästarna i stallet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lullan och hästarna i stallet av Maria Andersson Keusseyan (kartonnage).

Köp båda 2 för 243 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Frans och Fiffi trollar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lite Lagom att läsa för nybörjaren
  Villivonkansbooks, 8 maj 2018

  Frans klass ska ha en talang-tävling och Frans ska trolla. Det är inte svårt att göra spännande trick när man har ett osynligt spöke som kompis.
  🐴
  Frans och Fiffi trollar ingår i en serie lättlästa böcker för barn i ålder 6-9 år. Det har tidigare släppts ett flertal böcker om Frans och Fiffi, men denna är den första som sonen och jag läser. Det är en alldeles lagom bok för de som nyss lärt sig läsa, inte så mycket text och lagom avancerat. Sonen klarar dock inte mer än enstaka... Läs hela recensionen

 2. Gillar man denna finns flera böcker i serien
  @barnbokstips, 8 april 2018

  Frans och Fiffi trollar är en av flera i serien om Frans och spöket Fiffi som bara han och mormor kan se. Frans klass ska ha talangjakt. Frans ogillar tävlingar för han kommer jämt sist, men när han får veta att han kan få trolla blir han glad. Han tänker sig ett korttrick men Fiffi har en bättre idé. Frans trolleritrick gör succé, men inte bara pga Fiffi utan en idé som Frans själv kom på. Barnen tyckte om boken och Maria är en av våra favoritillustratörer. Här med bilder på ungefär vartann... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Hansson