Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2017-05-05
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
170 g
SAB
Qia
ISBN
9789188193445
Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst (pocket)

Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2017-05-05
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Fredrik Eklund har gjort sig ett namn som fastighetsmäklaren mega kändisarna vänder sig till när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Under sitt första år som mäklare
sålde han fastigheter för 50 miljoner dollar och blev utsedd till Årets nykomling.
Fredrik Eklund har med andra ord en gedigen kunskap om hur man säljer och tjänar stora pengar. Han har flitigt delat med sig av sina kunskaper på sociala medier, i tidningar och tv-program, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York, som renderat honom fans i över 113 länder världen över.
På ett humoristiskt, insiktsfullt och varmhjärtat sätt berättar Fredrik Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur DU kan göra detsamma. Boken ger råd om allt från träning och klädsel till hur
du får dina kunder att verkligen gilla och lita på dig.
Alldeles oavsett du har titeln försäljare eller inte är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag. Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att övertala femåringen att det är läggdags, eller att få partnern att vilja åka till just ditt drömresemål på semestern. Allt handlar om samma sak. Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst!
Fredrik Eklund, född i Stockholm 1977, kom till New York 2002 utan pengar, jobb och bostad.
Genom sitt makalösa driv och framåtanda lyckades Fredrik efter en kurs i fastighetsmäkleri bli en toppsäljare redan det första året som mäklare. Han har vid det här laget sålt fastigheter för över två miljarder dollar. Och köparna är megastjärnor som Jennifer Lopez, Daniel Craig, Cameron Diaz med flera.
År 2009 grundade Fredrik Eklund sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen, Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm och London.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst
  2. +
  3. Min hemlighet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min hemlighet av Petter Stordalen, Jonas Forsang (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inte övertygande för mig.
    Marina Nyman, 9 juli 2017

    En genuin glöd, entusiasm och smått galen välmatad lektion i säljkonsten, som jag tror är för komplicerad för gemene man. Ändå inspirerande för de som orkar. Trevlig läsning för övrigt på det privata planet.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Sälj! : konsten att sälja vad som helst t...