Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2017-05-05
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
170 g
SAB
Qia
ISBN
9789188193445

Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-05-05
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Fredrik Eklund har gjort sig ett namn som fastighetsmäklaren mega kändisarna vänder sig till när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Under sitt första år som mäklare
sålde han fastigheter för 50 miljoner dollar och blev utsedd till Årets nykomling.
Fredrik Eklund har med andra ord en gedigen kunskap om hur man säljer och tjänar stora pengar. Han har flitigt delat med sig av sina kunskaper på sociala medier, i tidningar och tv-program, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York, som renderat honom fans i över 113 länder världen över.
På ett humoristiskt, insiktsfullt och varmhjärtat sätt berättar Fredrik Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur DU kan göra detsamma. Boken ger råd om allt från träning och klädsel till hur
du får dina kunder att verkligen gilla och lita på dig.
Alldeles oavsett du har titeln försäljare eller inte är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag. Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att övertala femåringen att det är läggdags, eller att få partnern att vilja åka till just ditt drömresemål på semestern. Allt handlar om samma sak. Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst!
Fredrik Eklund, född i Stockholm 1977, kom till New York 2002 utan pengar, jobb och bostad.
Genom sitt makalösa driv och framåtanda lyckades Fredrik efter en kurs i fastighetsmäkleri bli en toppsäljare redan det första året som mäklare. Han har vid det här laget sålt fastigheter för över två miljarder dollar. Och köparna är megastjärnor som Jennifer Lopez, Daniel Craig, Cameron Diaz med flera.
År 2009 grundade Fredrik Eklund sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen, Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm och London.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En välskriven bok
    Tobias Serenitate (Nordmaling), 16 september 2020

    Detta är en välskriven praktisk bok om hur man kan bli en bra försäljare. Boken är lättläst och ger väl grundade råd. En bra bok för nybörjare.

  2. Inte övertygande för mig.
    Marina Nyman, 9 juli 2017

    En genuin glöd, entusiasm och smått galen välmatad lektion i säljkonsten, som jag tror är för komplicerad för gemene man. Ändå inspirerande för de som orkar. Trevlig läsning för övrigt på det privata planet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna