Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
546
Utgivningsdatum
2019-03-28
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Medarbetare
Nyman, Anders (form)
Dimensioner
210 x 135 x 45 mm
Vikt
557 g
SAB
Hc
ISBN
9789188579768
Equidae (häftad)

Equidae

(7 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2019-03-28
189
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
År 2043. Äventyr, faror och förbjuden kärlek i ett dystopiskt Afrika.

Afryea har alltid fascinerats av det farliga och trots att det är förbjudet gör hon allt för att få skymten av människor. Tillsammans med likasinnade bor hon i en by bland de ödsliga afrikanska bergen. Skyddad från faror och jägare tillbringar hon större delen av tiden i djurhamn och får inte lämna samhället.

Är människor så hemska som alla påstår? Finns varjägare på riktigt? Hur skulle det kännas att leva i en människostad? Hon vill ut, upptäcka världen och uppleva äventyr.

När Afryea blir tillfångatagen av varjägaren Dover uppfylls hennes önskan, men inte alls på det sätt hon tänkt sig. Savanner, ödemark och mystiska djungler. Nu måste hon göra allt för att fly och ta sig hem igen.

Men vad gör man när man utvecklar känslor för personen som leder en rakt mot döden?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Equidae
 2. +
 3. Netraya

De som köpt den här boken har ofta också köpt Netraya av Lovisa Wistrand (häftad).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Equidae. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Efter ett litet tag i denna värld var jag fast
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  Det tog ett litet tag att komma in i boken då det är fantasy och mycket påhittat, alltså lite overkligt, samt ett nytt språk med till exempel hovar istället för händer. När jag väl kom in i det så kunde jag inte släppa boken, ville läsa den dygnet runt. Jag var i den världen och jag var Afreya, det hon kände, det kände jag. Den var rolig och romantisk men samtidigt blev jag frustrerad på ett positivt sätt att jag bara ville att vissa saker skulle hända. Njutningen drogs ut över hela boken, ti... Läs hela recensionen

 2. Ok fast jag egentligen inte gillar fantasy
  @bettan_bokprataren (Örebro), 14 juli 2020

  Jag har allt som oftast haft lite svårt för genren fantasy. Kanske det är för att det är så många olika karaktärer med svåra namn och jag har så svårt för att hålla isär dem. Likaså är det med platser och olika ställen som berättelserna utspelar sig på.
  I stort sett tycker jag att det är en bra bok, fast ibland segar den till sig lite, men jag fortsätter enträget att läsa.Lovisa bjuder oss på härliga och färgstarka karaktärer, hon blandar spänningmed humor, romantik, sex och några riktiga... Läs hela recensionen

 3. Spännande bok och man vill läsa vidare
  ACS Bokhylla, 20 oktober 2019

  Lovisa Wistrands bok om ett framtida dystopiskt Afrika är en spännande och intressant bok om förbjuden kärlek. 


  Det är oförutsägbart med mycket känslor.

  
Lovisa har ett fint språk när hon skriver och det är lätt att se både personerna och omgivningarna. Riktigt spännande bok. Jag ville läsa mer när boken tog slut.

 4. Episk!
  Josefine , 1 oktober 2019

  En underbart spännande bok med passionerad omöjlig kärlek och en äventyrlig kamp mot självuppfyllelse och kärleken! Vackert skriven med älskvärda karaktärer!

 5. Fantastiskt äventyr med andan i halsen
  Michaela, 5 april 2019

  Lovisa Wistrand målar skickligt upp ett dystopiskt Afrika bara ett tjugotal år framåt där Afryea lever med sina likasinnade i djurhamn, skyddade från människor och varjägare (från ordet varulv plockar hon varhästar, varpumor, varsparvar, m.fl.). Afryeas nyfikenhet leder henne på äventyr som både är livsfarliga och kittlande.

  Böcker om förbjuden kärlek kan i många fall kännas melodramatiska och förutsägbara, men här finns så mycket allmänmänskligt att ingenting känns förutsägbart. Ma... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Lovisa Wistrand