Sticka : Grunder och teknik (inbunden) Sticka : Grunder och teknik
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2018-05-24
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Dimensioner
267 x 216 x 8 mm
Vikt
453 g
SAB
Qccaa
ISBN
9789188639165
Sticka : Grunder och teknik (inbunden)

Sticka : Grunder och teknik

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-05-24
79 139 Du sparar 60 kr!
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att sticka är helt rätt och ligger i tiden! Dennahundraåriga handarbetsteknik har gjort en magnifik comeback och alltflerplockar fram sina gamla stickor. Även på catwalken i de stora modemetropolernakan de stickade plaggen ses fira sitt spektakulära återtåg. Med den här handboken lär du dig snabbt att sticka frångrunden eller fräschar upp dina gamla kunskaper. Med noggranna instruktioneroch en mängd foton som steg för steg demonstrerar de viktigaste grunderna ochteknikerna får du vägledning från den första maskan till den färdiga modellen. - Tips när du ska välja garn - Lägga upp och maska av - Sticka efter beskrivning, sticksymboler och diagram - Öka och minska - Flätmönster och muscher - Jacquard, intarsia och mönster med upphöjda maskör - Sticka strumpor, en grundkurs - Sista finishen: bollar, tofsar, snoddar, fransar ochbroderier
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sticka : Grunder och teknik
  2. +
  3. Sticka nytt med Knitting Lotta : från sockor och mössor till ponchos och filtar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sticka nytt med Knitting Lotta : från sockor oc... av Lotta Lundin (inbunden).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sticka : Grunder och teknik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Engelska
    Ulrica Renkvist, 19 maj 2023

    Boken är ju superfin med bilder och text men skulle vilja ha den på engelska. Den passar verkligen bra till utbildningssyfte.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ulrika Junker Miranda