Mysteriet på Asthall (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mitford-morden (del 1)
Utgivningsdatum
2018-04-30
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Joakim Sundström
ISBN
9789188647948
Mysteriet på Asthall (e-bok)

Mysteriet på Asthall (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-04-30
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Året är 1920 och Louisa Cannon drömmer om en väg ut ur fattigdomens London, en stad svårt märkt av det nyss avslutade världskrigets fasor.

Louisas räddning blir en anställning i hushållet hos den berömda familjen Mitford på Asthall Manor, i Oxfordshire. Som barnsköterska och sällskap till Mitfordsystrarna får hon med ens tillgång till en ny, förtrollad värld. Särskilt fäster hon sig vid den klipska och vackra sextonåriga Nancy, den äldsta systern som älskar detektivhistorier och vill upptäcka världen utanför Asthall.

Men när sjuksköterskan Florence Nightingale Shore, guddotter till sin berömda namne, mördas på tåget till Hastings, finner sig Louisa och Nancy intrasslade i mordhärvan. Ett mord vars efterverkningar sträcker sig ända till Asthall.

Mysteriet på Asthall är baserad på det verkliga och ouppklarade mordet på Florence Nightingale Shore. Boken är skriven av Jessica Fellowes, författare till de bästsäljande böckerna om Downton Abbey. Det är perfekt läsning för alla som tycker om Daisy Goodwin, Downton Abbey och naturligtvis Agatha Christie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mysteriet på Asthall