Skendöda (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Motståndstrilogin (del 2)
Utgivningsdatum
2018-09-17
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188745507
Skendöda (e-bok)

Skendöda E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-09-17

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Vart vänder man sig
när ingenting är som det verkar vara?

Sara har bestämt sig för att återvända till Stockholm från Örebro, trots de märkliga och traumatiska händelser som präglat hennes första höst i huvudstaden. Mer på sin vakt än någonsin byter hon jobb och lägenhet i hopp om att de ansiktslösa förföljarna ska lämna henne i fred.

Men den mardrömslika utpressningen tar snart vid där den nyss slutade. Finns det överhuvudtaget någon i Saras omgivning som hon kan lita på?

I MOTSTÅNDSTRILOGIN skildrar Louise Boije af Gennäs en ung kvinnas kamp mot det etablerade maktmaskineriet. Det är en nervkittlande lek med verklighet och fiktion, där ingenting är som det verkar och där sanningen kan komma att förändra allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skendöda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Få upp ögonen för alla olösta fall!
    Helena C, 3 augusti 2019

    Boije af Gennäs är en mycket begåvad författare, så även om jag personligen försöker ta avstånd från litteratur med too much drama och terror (har vi inte nog av det i världen ändå) så är denna trilogi både underhållande och har ett viktigt syfte. Dels beskriver den mycket verklighetstroget en person som bär på trauman och ptsd - nāgot som är vanligt i vårt samhälle och som behöver belysas. Dels lyfter Boije af Gennäs fram verkliga politiska mordfall som ännu är olösta, och som allmänheten borde känna till.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Louise Boije Af Gennäs