Maskmakaren (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jubileumsserien (del 2)
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2019-10-23
Upplaga
1
Förlag
Mima Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789188845108
Maskmakaren (inbunden)

Maskmakaren

Inbunden Svenska, 2019-10-23
149 189 Du sparar 40 kr!
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
AV författaren till Morden på Smögen-succén, som hittills sålt i över 120.000 exemplar!

Maskmakaren Louis arbetar natt och dag för att bli klar i tid inför Göteborgsoperans föreställning av Fantomen på Operan. Men han anar oråd. Maskerna han skapar verkar föra olycka med sig och han bävar för premiären.

På polisen Sandra Haraldssons redan överfulla skrivbord landar två nya utredningar. De rör båda morden på två fram-gångsrika affärsmän som till synes inte har några beröringspunk-ter med varandra. Sandra ber att få anlita sin forne chef Dennis Wilhelmson till sitt team för att kunna lösa fallen. PolischefenCamilla Stålberg är tveksam av personliga skäl. Kan honverkligen arbeta så nära Dennis igen? Samtidigt är hon extremtpressad: Göteborgs stads 400-års jubileum närmar sig och justnu erbjuder staden allt annat än en festlig skrud.

Vad är mördaren egentligen ute efter? Räcker Sandras resurser för att lösa uppdraget? Och kan maskerna från Operan ha något med morden att göra?

ANNA IHRÉN är författaren bakom succéserien Morden på Smögen, som hittills sålt i över 120.000 exemplar ! Anna är uppvuxen i Stockholm och Göteborg. I Jubileumsserien förenar hon de två städerna, och huvudkaraktärerna från Smögen-böckerna får följa med till storstaden. Ett måste för alla som blivituppslukade av Morden på Smögen. Maskmakaren är den andra boken i Jubileumsserien.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Maskmakaren
  2. +
  3. Nattvakten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nattvakten av Anna Ihrén (pocket).

Köp båda 2 för 208 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ihrén

Bloggat om Maskmakaren