Maskmakaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jubileumsserien (del 2)
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2019-10-23
Upplaga
1
Förlag
Mima Förlag
Dimensioner
215 x 140 x 25 mm
Vikt
470 g
SAB
Hc
ISBN
9789188845108
Maskmakaren (inbunden)

Maskmakaren

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-10-23
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
AV författaren till Morden på Smögen-succén, som hittills sålt i över 120.000 exemplar!

Maskmakaren Louis arbetar natt och dag för att bli klar i tid inför Göteborgsoperans föreställning av Fantomen på Operan. Men han anar oråd. Maskerna han skapar verkar föra olycka med sig och han bävar för premiären.

På polisen Sandra Haraldssons redan överfulla skrivbord landar två nya utredningar. De rör båda morden på två fram-gångsrika affärsmän som till synes inte har några beröringspunk-ter med varandra. Sandra ber att få anlita sin forne chef Dennis Wilhelmson till sitt team för att kunna lösa fallen. PolischefenCamilla Stålberg är tveksam av personliga skäl. Kan honverkligen arbeta så nära Dennis igen? Samtidigt är hon extremtpressad: Göteborgs stads 400-års jubileum närmar sig och justnu erbjuder staden allt annat än en festlig skrud.

Vad är mördaren egentligen ute efter? Räcker Sandras resurser för att lösa uppdraget? Och kan maskerna från Operan ha något med morden att göra?

ANNA IHRÉN är författaren bakom succéserien Morden på Smögen, som hittills sålt i över 120.000 exemplar ! Anna är uppvuxen i Stockholm och Göteborg. I Jubileumsserien förenar hon de två städerna, och huvudkaraktärerna från Smögen-böckerna får följa med till storstaden. Ett måste för alla som blivituppslukade av Morden på Smögen. Maskmakaren är den andra boken i Jubileumsserien.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Maskmakaren
 2. +
 3. Nattvakten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nattvakten av Anna Ihrén (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Maskmakaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lagom spännande
  @bettan_bokprataren (Örebro), 15 februari 2020

  Precis som i den första delen Nattvakten upplever jag att det känns lite babbligt och rörigt. Det hoppas mycket mellan alla olika karaktärer och det är många trådar att hålla koll på, men trots det så knyts det ihop på ett hyfsat bra sätt. Anna beskriver maskmakaren och hans fina maskbyggen på ett målande och beskrivande sätt. En bok som inte lämnar mig speciellt berörd.
  En dussin deckare som är lättläst och lite lagom spännande. Anna beskriver maskmakaren och hans fina maskbyggen på ett ... Läs hela recensionen

 2. Spännande och välskriven bladvändare.
  Boktanten, 6 januari 2020

  På Sandra Haraldsson redan överfulla skrivbord i polishuset landar en ny utredning. Den rör mordet på en framgångsrik affärsman. Sandra ber att få anlita sin forne chef Dennis Wilhelmson till sitt team för att kunna lösa fallet. Polischefen Camilla Stålberg är tveksam av personliga skäl. Kan hon verkligen arbeta så nära Dennis igen? Samtidigt är hon extremt pressad: Göteborgs 400-årsjubileum närmar sig och just nu erbjuder staden allt annat än en festlig skrud.
  ♦️
  På sitt... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Ihrén