Här är Mimmi (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Mimmis värld (del 1)
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2019-02-12
Upplaga
1
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Norrefjord, Andreas (form)
Illustratör/Fotograf
Jim Gustafsson
Dimensioner
160 x 160 x 14 mm
Vikt
172 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188845214
Här är Mimmi (kartonnage)

Här är Mimmi

(10 röster)  |  Läs 5 recensioner
Kartonnage, Svenska, 2019-02-12
102
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Mimmis värld har utvecklats för att stimulera barns språkutveckling. Vårt mål är också att ge föräldrar råd och tips om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt!" Jim Gustafsson & Fredrik Hammarstedt

Jim Gustafsson och Fredrik Hammarstedt är de två författande logopederna. Med en bakgrund inom barns tal- och språkutveckling har de tagit fram konceptet Mimmis värld, som är en språkutvecklande värld för alla barn.

Mimmis värld består av böcker, låtar och filmer på Youtube, samt tips och råd till föräldrar om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt.

Först ut är böckerna Här är Mimmi och Hemma hos Mimmi som riktar sig till de yngsta barnen i den tidiga språkutvecklingen. Läs böckerna, njut av musiken, dansa med till filmerna och lär dig de lätta men samtidigt så otroligt viktiga språkutvecklande strategierna med Mimmis värld!

I Här är Mimmi får vi för första gången träffa alla i Mimmis värld. Mimmi, Pippi och Leo - vilka andra karaktärer finns i boken?

JIM GUSTAFSSON är yrkesverksam som illustratör och legitimerad logoped. Han brinner för att sprida kunskap kring hur du kan stimulera språkutveckling hos små barn. Intresset för barns språkutveckling väcktes när han studerade på logopedprogrammet i Umeå tillsammans med medförfattare, Fredrik Hammarstedt.

FREDRIK HAMMARSTEDT är yrkesverksam som legitimerad logoped och musikskapare. Han arbetar för att sprida kunskapen om enkla språkliga verktyg som kan ge stor effekt när det kommer till barns språkutveckling.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Här är Mimmi
 2. +
 3. Hemma hos Mimmi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hemma hos Mimmi av Fredrik Hammarstedt, Jim Gustafsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 191 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Här är Mimmi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt enkelt underbara
  @bettan_bokprataren (Örebro), 21 februari 2020

  Två helt underbara och pedagogiska böcker för våra minsta barn läs böckerna och njut av den härliga musikvideon som du kan hitta på you tube.

  Dessa två får högt betyg av mig då de både engagerar och inspirerar så väl mig som vuxen men även båda barnbarnen 1 år och 2 år gamla.

  Extra plus för fina illustrationer och de hårda sidorna som tåls att både bita i och dra i. Färgerna är även de med på min pluslista klara fina och glada färger och de små titthålen är dessutom mycket o... Läs hela recensionen

 2. Älskad av min tvååring

  Här är Mimmi + Hemma hos Mimmi är två språkstimulerande böcker för de yngsta som är framtagna av två logopeder. De är del av ett nytt koncept "Mimmis värld" där det även finns filmer, låtar osv. Böckerna är roliga och min V har velat läsa om dem otaliga gångar.
  Mimmi-böckerna passar extra för vuxna som är lite ovana vid att högläsa för de yngsta barnen, eller vill utveckla sin högläsning. Böckerna curlar verkligen den vuxna och gör det lätt att få till en högläsning där barnet är aktiv o... Läs hela recensionen

 3. Bra tips för mig som förälder!
  Anna, 4 mars 2019

  Fin bok men roliga karaktärer! Jag uppskattade förklaringarna av språkstrategierna och hur jag som förälder kan läsa med barnet! Hoppas det kommer fler :)

 4. Fin bok!
  Marika S, 25 februari 2019

  Fin bok i glada färger som sonen uppskattade. Jag som förälder tyckte det var väldigt bra med tipsen i slutet av boken kring hur jag kunde agera under läsningen :)

 5. Pekbok för de yngre med tips till den vuxna
  @barnbokstips, 24 februari 2019

  Jag har läst de två böckerna om Mimmi av Jim Gustafsson och Fredrik Hammarstedt. De är båda logopeder och böckerna är framtagna för att stärka språkutvecklingen hos de yngre barnen. I slutet av böckerna finns en sida för den vuxna läsaren som ger tips och råd kring språk och läsning. Mimmi har också en egen hemsida och via den nås även några låtar som finns på youtube. www.mimmisvarld.com
  Pekböcker för de yngre och bra med förklaringar och tips till den vuxna.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Hemma hos Mimmi

  Fredrik Hammarstedt, Jim Gustafsson

  "Mimmis värld har utvecklats för att stimulera barns språkutveckling. Vårt mål är också att ge föräldrar råd och tips om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt! " Jim Gustafsson & Fredrik Hammarstedt ...

 • Quantitative Operational Risk Models

  Catalina Bolance, Montserrat Guillen, Jim Gustafsson, Jens Perch Nielsen

  Using real-life examples from the banking and insurance industries, Quantitative Operational Risk Models details how internal data can be improved based on external information of various kinds. Using a simple and intuitive methodology based on cl...

Bokvideo