Ett litet steg : det stora i att följa Guds små maningar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2020-08-10
Förlag
Sjöbergs Förlag
Översättare
Janne Carlsson
Originaltitel
One small step
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
400 g
ISBN
9789188927491
Ett litet steg : det stora i att följa Guds små maningar (inbunden)

Ett litet steg : det stora i att följa Guds små maningar

Inbunden Svenska, 2020-08-10
269
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Kan vanliga människor åstadkomma varaktig förändring i världen runt omkring sig?

Matthew Barnetts svar är ett kraftfullt ja! I Ett litet steg visar grundaren till Dream Center att det inte är så skrämmande som man kanske kan tro. Allt börjar med ett hjärta som är öppet för den helige Andes ledning och en villighet att göra det han ber om. Dessa små steg, oftast väldigt enkla handlingar, kan göras av vem som helst, när som helst och kräver bara vår lydnad och att vi fullföljer.

Med inspirerande berättelser och biblisk insikt utmanar bästsäljande författaren Matthew Barnett oss att lägga undan vår fruktan och frimodigt omfamna det stora livsförvandlande äventyr som väntar när vi blir Jesu händer och fötter till de behövande människor som finns utanför vår dörr.

Det stora ligger i att följa Guds små maningar.

Sagt om boken
Vi har haft förmånen att under årens lopp samarbeta med Dream Center och se hur de följt kallelsen att hjälpa de hemlösa, de som fastnat i sexhandeln eller uppgivna och självmordsbenägna krigsveteraner.
Varje gång Matthew säger ja börjar undren ske. Inte stora och iögonfallande under. Nej, den sorts under som aldrig får de stora rubrikerna - som när en missbrukare kan fira trettio dagar som nykter eller när en hemlös får sin första månadslön och för första gången kan flytta in i eget boende. Sådana under sker varenda dag, men inte utan de där små stegen av förberedelse och planering som krävs för att det ska fungera.
Det är med den sortens muttrar och skruvar det byggs avfyrningsramper för tusentals och åter tusentals människoliv ... bit för bit, dag för dag i en stad som aldrig sover. Allt finns beskrivet här när Matthew skissar en plan för alla som vågar förverkliga en egen variant i sin egen stad som aldrig sover.
UR JENTEZEN FRANKLINS FÖRORD

Om författaren
Matthew Barnett är förstepastor i Dream Center i Los Angeles och son till den legendariske pastorn Tommy Barnett. Numera finns det 150 Dream Centers runt om i världen. Presidenter, religiösa ledare och många kändisar har nämnt Dream Center som ett exempel på hur samhället kan förvandlas.
Matthew och hans fru Caroline har en dotter och en son och bor i Los Angeles.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett litet steg : det stora i att följa Guds små maningar
  2. +
  3. Ditt gudagivna syfte : upptäck det just du skapades att göra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ditt gudagivna syfte : upptäck det just du skap... av Matthew Barnett (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Matthew Barnett