På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vanessa Frank (del 3)
Antal sidor
505
Utgivningsdatum
2020-09-21
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
217 x 143 x 36 mm
Vikt
718 g
SAB
Hc
ISBN
9789189007772
Änkorna (inbunden)

Änkorna

(22 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-09-21
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Polisinspektör Vanessa Frank är tillbaka i den tredje fristående delen av hyllade thrillerförfattaren Pascal Engman.

 

"Pascal Engman är den nya generationens mästare. Med lätt hand kastar han dig in i sina dramer. Det är mästerligt". David Lagercrantz

"En osviklig förmåga att bygga upp spänning." DN

"Med cliffhangers och en spännande, trovärdig intrig lyckas han bygga upp ett tempo i berättelsen som aldrig släpper taget." Aftonbladet

 

En manlig polis hittas mördad på Gärdet och bara minuter från brottsplatsen upptäcks ytterligare ett offer, en ung kvinna av okänd identitet. Dubbelmordet leder polisinspektör Vanessa Frank in på en snårig utredning som visar sig bli mer personlig än hon någonsin kunnat ana. När spåren allt eftersom börjar peka mot IS är skräcken ett faktum.

Samhällets rädsla för terrorbrott ökar samtidigt som terrornätverken blir bättre på att verka i det dolda. Och när sorgens förmåga att föra samman människor omvandlas till en effektiv drivkraft att hämnas, kan konsekvenserna bli förödande.

ÄNKORNA är den tredje, fristående delen i Pascal Engmans serie om polisinspektör Vanessa Frank. I denna fartfyllda thriller fördjupas historien om den egensinniga hjältinnan Vanessa, samtidigt som den berör en skrämmande aktuell hotbild mot vårt samhälle.

 

Pascal Engman (f. 1986) är författare och journalist. Han har på kort tid vuxit till en av de mest lästa svenska författarna i sin generation. Sedan debuten med Patrioterna (2017) har han hyllats av kritikerna för sin vassa iakttagelseförmåga och höga relevans i vår allt brutalare samtid.

De tidigare böckerna i serien om Vanessa Frank heter Eldslandet (2018) och Råttkungen (2019).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Änkorna
 2. +
 3. Vargasommar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vargasommar av Hans Rosenfeldt (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Änkorna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bäst
  Ingalill Norrblom, 9 oktober 2020

  Pascal gör det igen. Jag kan inte sluta läsa o ändå vill jag inte att den tar slut. Kan verkligen rekommendera denna bok.

 2. Jag har fått en ny favoritförfattare!
  Lasse J, 8 oktober 2020

  Tredje boken om polisen Vanessa Frank och jag ser fram mot den fjärde boken på samma sätt som jag en gång i tiden såg fram mot nästa Sjövall Wahlöö bok.

 3. Synpunkter på änkorna
  Per-Erik Peterzon, 8 oktober 2020

  Bra story, lite för mycket kast fram och till baka, vore kul om några kapitel efter varandra följer handling, jobbigt när det byter fokus, jättebra som här med korta kapitel, skön cliffhanger mot slutet.

 4. Hela tiden spännande på alla sett!!
  Flo, 2 oktober 2020

  Den här författare är som en modern Julio Verne ALLTID har den förmåga förutsett i framtids innan något annat kollega alltid väl informera inom hans området ex RÅTTKUNGEN innan något annat skrev om incest det gjorde han ,nu alla talar om detta osv. den är helt fantastik och spännande, läsare blir fångad varje minut.
  från 1 av 10 =10

 5. Tack Pascal
  Monica Engdahl, 24 september 2020

  Jag läser mellan 50 och 70 böcker om året och har gått över de flesta kända Deckare
  Författarna på svenska.. blir lätt uttråkad då det många gånger är en upprepning av utredningar och intriger... Pascal Engman är i en högre division.. högt tempo, spänning in till sista sidan... Inte en massa onödiga sidor om natur och miljöskildringar för att fylla ut texten... Det behövs inte, givetvis finns det perfekta miljöbeskrivningar så det är som om du ser det på film.. Görs det inte film om Vanes... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Pascal Engman