Släcka liv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lilly Hed (del 2)
Utgivningsdatum
2022-01-10
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189051478

Släcka liv E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-10

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Realistisk och gastkramande, en lysande skildring av enträget polisarbete under exceptionella omständigheter."

Ingalill Mosander, Aftonbladet

Det går inte att slå larm, inte att ringa på hjälp, det går inte ens att tända en lampa ...

Ett olöst mord skakar den norrländska byn Skageby och polisutredare Lilly Hed och kriminalinspektör Liv Kaspi kallas in. En extrem höststorm drar in över Sverige med utslagen el, översvämningar efter skyfall, nedfallna träd och lilla Skageby drabbas hårt. All kontakt med omvärlden bryts och dolt i mörkret sker ytterligare ett mord. Skräcken sprider sig i det lilla samhället.

I "300 grader" (2020) etablerades stjärnpolisen Lilly Hed och i "Släcka liv", ingår hon och kollegan Liv Kaspi (från Pernilla Ericsons tidigare serie om Erla-gruppen), i Operation spjutspets, en satsning på till synes olösliga fall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Släcka liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 12 januari 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Släcka liv är en fristående fortsättning på boken 300 grader, med polisen Lilly Hed. I den här boken är även polisen Liv Kaspi med, från författarens tidigare bokserie om ERLA-gruppen. Jag tyckte mycket om ERLA-trilogin, och jag tyckte mycket om boken 300 grader, och nu tyckte jag mycket om Pernilla Ericsons senaste bok Släcka liv. I dessa två senaste böcker har författaren lyckats väva in klimatkrisen i polisromanerna, och det har hon gjort på ett bra sätt, ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pernilla Ericson