Vintergatan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
105
Utgivningsdatum
2019-12-17
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 128 x 128 mm
SAB
Hc.016
ISBN
9789189059870
Vintergatan (häftad)

Vintergatan

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-12-17
179
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vintergatan Kan levereras innan julafton
En bebis lämnas kvar på tåget. Ett äktenskaps smärtsamma hemligheter kommer i dagen. En kvinna försvinner spårlöst på en skärgårdsö. Vanliga människor, som du och jag, drabbas av oväntade händelser mitt i den annars så förutsägbara vardagen.

Framtida tidsresor görs bakåt i tiden för att förhindra en miljökatastrof av oöverblickbara mått. En förtvivlad pappa vill ge sin son möjlighet att upp leva sådant som inte kan upplevas i en konstgjord värld. En teknikutveckling sker som kraftigt påverkar fördelningen mellan närande och tärande. Och vad händer när man inte längre behövs?

De verklighetsnära och samtidigt fantasieggande novel-lerna i den här samlingen väcker såväl empati som sympati för de skildrade karaktärerna. Tragikomiska inslag blandas med allvarsamma omvärldsbetraktelser. Skrattet fastnar i halsen när igenkänningsfaktorer från ekorrhjulets stressiga vardag kryper nästan lite för nära. För det skulle kunna handla om vem som helst.

Vintergatans starka och stundtals smärtsamma berättelser utmanar oss att stanna upp och reflektera över våra liv och konsekvenserna av våra val. För oss som individer, men också på ett samhälleligt plan.

Detta är författarens första utgivning. Hans förmåga att gå nära smärtsamma händelser hos sina karaktärer, stanna upp och vara med dem i stunden, gör denna novellsamling naken och stark.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vintergatan
 2. +
 3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vintergatan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok!
  Tina, 28 januari 2020

  Vintergatan får verkligen läsaren att stanna upp och reflektera över våra liv och konsekvenserna av våra val. Boken har många välskrivna, fängslande och känslofyllda berättelser. Rekommenderas starkt!

 2. Vintergatan en annorlunda o nyskapande upplevelse!
  Klas, 28 januari 2020

  Första verket av en nyskapande och kreativ Ångermanlänning. Du kommer att älska upplägget med barnvagnen! Mycket väl värd att läsa!

Visa alla 2 recensioner