Bedrägeriet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2020-10-06
Förlag
Nord & Hild Publishing
Dimensioner
230 x 160 x 30 mm
Vikt
681 g
SAB
Hc
ISBN
9789189195004

Bedrägeriet

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-10-06
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Daniel och Gustav har båda länge tänkt starta fond- och bankverksamhet. Som kollegor på en fondfirma har deras samtal många gånger kretsat kring falska fonder och märkliga tillgångar i svenska och utländska bolag. Kan inte de göra som andra, och lyckas de också? Cecilia, Daniels fru, är inne på samma linje. »Kom igen, Daniel« säger hon. »Starta eget, och börja tjäna riktiga pengar.«
Under en middag bestämmer sig Daniel och Gustav, Cecilia och Gustavs fru Eva för att köra igång - ett beslut som blir början på en lång resa, med Daniel i olika skatteparadis och Gustav som bankir på Birger Jarlsgatan i Stockholm.
Året som följer förändrar livet för de fyra på alla plan, när de går från trohet till oärlighet, från att drömma om ekonomiskt oberoende till att svindla enorma summor pengar och från att lyda under lagen till att vara tungt kriminellt belastade. Snart mister en älskad son livet medan ryska maffian infiltrerar verksamheten och någon får sina lemmar brutalt avknipsade av en nära anhörig på ett vardagsrumsgolv i en villaförort.
Staffan Nordstrands nya roman är en brutal historia för alla som fantiserar om ekonomisk frihet. Vad är en sådan egentligen värd? Är vi alla egentligen bara ett enda felaktigt beslut ifrån att stå ensamma vid ruinens brant?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bedrägeriet
 2. +
 3. Flicka saknad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flicka saknad av Natalie Gerami (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bedrägeriet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande om mycket vill ha mer

  AC:
  Det kanske är lätt att vilja ha mer när man redan har en del... Kanske är det frustrerande att bygga upp en annans förmögenhet¿

  Det är intressant att se att man höjer sin levnadsstandard om man får en högre lön och sedan vill man såklart inte ha något annat. Det måste skapa en press.

  Är man villig att göra vad som helst för att få ha den standarden kvar eller få ta den till nästa nivå. Blir man någonsin nöjd? Är det värt det?

  Det är en välskriven och spännan... Läs hela recensionen

 2. Bästa författaren
  annelie karlsson, 22 oktober 2020

  Det är nog den bästa författaren som jag har läst. Har läst alla Staffans böcker suveräna och man känner till vad det handlar om

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Staffan Nordstrand