Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Alicia Lundberg (del 3)
Utgivningsdatum
2023-09-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
25 x 212 x 124 mm
Vikt
505 g
SAB
Hc
ISBN
9789189199378

Realitymorden

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-09-21
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På en bondgård utanför Kungsbacka pågår inspelningen av realityserien Bonde finner kärleken, där fyra unga kvinnor flyttat in och tävlar om bondens kärlek. Det är mitt i juli och en värmebölja har dragit in över södra Sverige. En tidig morgon hittas en av deltagarna livlös i en badtunna.

När kriminalinspektör Alicia Lundberg på grova brott i Göteborg anländer till gården står det snart klart att den unga kvinnan bragts om livet. Vem kan ha velat göra henne så illa? Mycket filmmaterial finns att tillgå och en intensiv utredning påbörjas. Inte ens en vecka efter det första dödsfallet sker dessutom ett nytt mord under inspelningen av en annan realityserie utanför Halmstad ...

Samtidigt knakar det i fogarna i Alicias relation med ungdomskärleken Jacob och hans ex sätter käppar i hjulen närhelst hon kan. Samvaron med bonussonen väcker en barnlängtan i Alicia som hon inte visste fanns, men familjelivet känns alltmer avlägset.

Boken är allmänläkaren Erika Rockborns tredje del i deckarserien om Alicia Lundberg. Första boken, Författarmorden, utkom 2021 och följdes upp av Slottsmorden 2022.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Realitymorden
 2. +
 3. Slottsmorden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slottsmorden av Erika Rockborn (inbunden).

Köp båda 2 för 460 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Realitymorden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa boken i serien om Alicia
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 24 november 2023

  Jag fick äran att läsa och recensera denna boken. Jag vill påstå att detta är den bästa i serien om polisinspektör Alicia och hennes team. Erika är en väldigt duktig författare både när det gäller språket och händelsen. Framförallt var det en tvist på slutet som jag inte hade räknat med. Ser fram emot fler böcker om Alicia och hennes små pälsbollar. Hans och Greta.

 2. Spännande mordfall
  Marias bokhylla, 21 september 2023

  Under en inspelning av en realityserie, sker ett chockartat mord som får hela programmet att pausas. Alicia Lundberg och hennes kollegor tillkallas till platsen och börjar ta del av utredningen. När ännu ett mord sker på en helt annan plats, men också under en tv-inspelning, får de ta över den utredningen också. Det verkar konstigt att de skulle ha någon sammankoppling, men kan det vara så ändå? Samtidigt börjar Alicias relation med ungdomskärleken knaka i fogarna. De verkar inte vara på samm... Läs hela recensionen

 3. Ännu en fullträff från Erika
  veronicas_bok_bak_liv, 18 september 2023

  Äntligen är del 3 i deckarserien om Alicia här. Alicia är kriminalinspektör hos Göteborgspolisen och nya fall ska lösas. På en bondgård utanför Kungsbacka spelas realityserien "Bonde söker kärleken" in. Tidigt en morgon hittas en av deltagarna livlös i en badtunna. Är det ett självmord eller har någon tagit hennes liv? I Halmstad spelas ett annat realityprogram in "Ranchen" och snart upptäcks ännu ett dödsfall, Har dessa två något samband?

  Som jag sett fram emot att få läsa om Alic... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Erika Rockborn